Aktywne Wpisy
ciesIak +9
K---a mam 33 lata i nie mam nawet #prawojazdy
Chodziłem na kurs jak miałem 27 i oczywiście z------m, myślicie że warto wrócić? Bo źle się z tym czuje że nie mam.
#pytanie #wychodzimyzprzegrywu #przegrywpo30tce #kiciochpyta
Chodziłem na kurs jak miałem 27 i oczywiście z------m, myślicie że warto wrócić? Bo źle się z tym czuje że nie mam.
#pytanie #wychodzimyzprzegrywu #przegrywpo30tce #kiciochpyta
rtone +147
Drodzy Wykopowicze,
w odpowiedzi na Wasze liczne pytania udostępniamy listę słów, które obecnie są domyślnie ukrywane na Wykopie.
Dobór słów na tej liście nie jest przypadkowy. Czerpiemy je z wypracowanych standardów, stosowanych m.in. przez Króla Szczurów w ich ocenie treści. Jednocześnie, jest to pierwsza wersja tej listy i zakładamy, że będzie ona rozwijana (zarówno dodawanie nowych słów, jak i usuwanie tych, które okażą się nietrafione).
Nadrzędnym
w odpowiedzi na Wasze liczne pytania udostępniamy listę słów, które obecnie są domyślnie ukrywane na Wykopie.
Dobór słów na tej liście nie jest przypadkowy. Czerpiemy je z wypracowanych standardów, stosowanych m.in. przez Króla Szczurów w ich ocenie treści. Jednocześnie, jest to pierwsza wersja tej listy i zakładamy, że będzie ona rozwijana (zarówno dodawanie nowych słów, jak i usuwanie tych, które okażą się nietrafione).
Nadrzędnym
#libertarianizm #ankieta #4konserwy #neuropa
Czy wolność słowa powinna być ograniczona?
@vrim: nie ma wolności dla wrogów wolności...
@vrim: nie, tylko że to co prawaki i lewaki na przemian nazywają wolnością słowa (czyli pisanie co się chce na twitterze czy w innych prywatnych gazetach) nie ma nic wspólnego z wolnością słowa - to zwyczajna konsekwencja prawa własności, że jak mam gazetę czy stronę internetową to nikt nie może mnie zmusić, żebym tam opublikował coś, co mi się nie podoba. Więc
No ale, niektórzy tego nigdy nie zrozumieją ¯\_(ツ)_/¯
@Nieszkodnik: Czyli dla osób, które twierdzą, że "nie ma wolności dla wrogów wolności".
@ibilon: nie. Dla osób, które twierdzą, że wolność dla większości to zło i trzeba ją zlikwidować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Walther00: czyli konserwy w pigułce ¯\_(ツ)_/¯
Przedmówcy poruszyli pewien wątek, pozwolę sobie go pociągać dalej:
czy powinniśmy też rozpatrywać publiczne wypowiedzi w kontekście użytych kwantyfikatorów?
Czy mową nienawiści będzie głoszenie, że np chrześcijanie to pedofile, rudzi to złodzieje, a Turki śmierdzą?