Aktywne Wpisy
Jaque +38
Serce mi się kroi, przyszedł na nogi do mnie bo źle się czuje
SaintWykopek +187
Twórczość S.Kinga?
-hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
-se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są #!$%@? wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
-każdy #!$%@? wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
-uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak
-hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
-se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są #!$%@? wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
-każdy #!$%@? wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
-uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak
No ale gościu dobrze zrobił, tylko mocno słabe jest to, że normalnym ludzkim zachowaniem trzeba się w tych czasach od razu chwalić jakby nie wiadomo jaką Matką Teresa się było. Za chwilę ludzie będą wrzucać historie jak odstawiają wózek pod marketem do wiaty. (-‸ლ)
@frifinker: to polecam okulistę, bo ominąłeś minimum dwie kwestie:
1. Podbicie sobie aukcji cudzym hajsem
2. 90zł/50ml, serio? To nawet nie jest błąd cenowy
@frifinker: w dzisiejszym odcinku serialu pt. "Wydaje mi się, że Wykop to jedni i ci sami użytkownicy"
No, ładny chochoł nam się tutaj trafił...
1. Każda szanująca się firma ma wykupione ubezpieczenie właśnie na taki wypadek, zresztą jak padło to już tutaj wcześniej te ceny są ustawiane automatycznie w porównaniu do cen rynkowych innych sklepów, ktoś na rynku obniżył cenę i lawina ruszyła.
2. Najniższa historyczna cena za ten flakon to 107 zł, więc obniżka do 90 zł wcale nie wydaje się niczym niesamowitym.
@Nusretin:??