Wpis z mikrobloga

@ostrzyjnoz: mordo, podejrzewam ze nie wykryje bo ma dużą impedancje a twoje wejście w komputerku może tego nie uciągnąć. Spróbuj wejść w ustawienia tego mikrofonu i ustaw wzmocnienie na maksa i popukaj w mikrofon i zobacz czy coś wykrywa… Generalnie będziesz miała ciezko bez karty… no chyba ze PC byś miała, to mi jeszcze mikrofon taki uciągnąć kiedyś, ale tez podpinalem do lapka i nie ma opcji, bardzo ciezko jest
  • Odpowiedz
A coś takiego? Naprawdę, nie ma sensu żebym wydawała kilkaset złotych, to równie dobrze mogę poprzestać na wbudowanym mikrofonie. Zależy mi na komforcie używania, nie na jakości dźwięku.

@ostrzyjnoz: tu nie chodzi o jakość dziwęku a w ogóle o jakiekolwiek urządzenie które ci ten mikrofon obsłuży.

A odpowiadając ci na pytanie to nie wiem ale raczej nie Pan_Slon ci wyżej pisał
  • Odpowiedz
@Kryspin013: Tak. Sprzęt za 150 dolarów czy tam euro jest mi potrzebny, żeby go użyć przez 5 min raz w miesiącu.

@ostrzyjnoz: jak wspominałem nie znam się, nawet nie wiedziałem że tyle to kosztuje.

Odpisując ci całkiem fair to swój mikrofon hykker z biedry który kupiłem kiedyś bo był ultra tani jak na taki mikrofon podpiąłem do karty podobnej do tej z drugiego linku (moja jest logilink) i
  • Odpowiedz