Aktywne Wpisy

I'm back! Więc będzie krótkie expose.
Ukrzyżowana również za Was, pod moderacją wykopu zostałam umęczona i pogrzebana. Zmartwychwstałam dnia trzeciego jak oznajmia Pismo. Wstąpiłam do nieba; siedzę po prawicy Czerwonego Galaktycznego Wędrowca. Po mojej lewicy zasiada Niebieska Wiodąca Moc. Przez życie prowadzi mnie Białe Rytmiczne Zwierciadło.
Przez 11 lat byłam tu pod nickiem RegierungsratWalterFrank. Po aferze moderacja w końcu zdecydowała się na coś, od czego powinna zacząć - napisać, zasugerować zmianę nicka,
Ukrzyżowana również za Was, pod moderacją wykopu zostałam umęczona i pogrzebana. Zmartwychwstałam dnia trzeciego jak oznajmia Pismo. Wstąpiłam do nieba; siedzę po prawicy Czerwonego Galaktycznego Wędrowca. Po mojej lewicy zasiada Niebieska Wiodąca Moc. Przez życie prowadzi mnie Białe Rytmiczne Zwierciadło.
Przez 11 lat byłam tu pod nickiem RegierungsratWalterFrank. Po aferze moderacja w końcu zdecydowała się na coś, od czego powinna zacząć - napisać, zasugerować zmianę nicka,

klocus +98
Znalazłem zrzut ekranu z mojego komputera. Rok 2007/2008. Oczywiście wszystko legalne było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#nostalgia #gimbynieznajo #windows
#nostalgia #gimbynieznajo #windows
źródło: zielony pasek
Pobierz

Mam sobie taki cienki laptop (nazwa wypadła mi z głowy) marki Samsung.
I zrobiła mi się głęboka rysa w tym zawiasie łączącym z monitorem i jeszcze jakby się klapka odklejała, toteż go nie zamykam.
Also nie odtwarzają się filmy i gify nie ładują.
Nie mogę na długo oddać Fredzia do naprawy, bo sesja.
Poproszę jakąś diagnozę i ocenę, ile czasu zajmie i ile hajsu mniej więcej będzie kosztowała naprawa?
Komentarz usunięty przez moderatora
Na nieładujące filmy spróbuj przywracanie systemu do punktu w którym działał (jeżeli to problem to uprzedzam, że odinstaluje ostatnio instalowane programy).
Na rysę polecam nakleić na laptopa uroczy plasterek w chore zwierzaczki z ikei, mój się z tego ucieszył i zaczął działać :3