Aktywne Wpisy
vulfpeck +809
mirko_anonim +53
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
Preorder na razie tylko w euro, trzeba zapłacić z góry. Chyba że wybierzecie rezerwacja w sklepie, bo to jedyna opcja płatności w dniu premiery, tak też wybrałem nie ma co mrozić 3k na 3 miesiące.
#ps5 #psvr #psvr2
Aczkolwiek pewnie na testy większe trzeba poczekać terminy bliżej premiery, dlatego też zapłatę mam dopiero przy odbiorze, jakbym chciał jednak zrezygnować.
jest w MediaMarkt i można płacić przy odbiorze
Wersja z grą i sam dok wychodzą taniej w Media Markt, z kolei same gogle są w tej samej cenie.
:D
Jest gdzies jakaś lista gier które już wyszły i da się je ograć na tym? Czy gry dopiero będą wychodzić i każda w cenie 300zł+?
@Zielony_Ogr: Jest pewna lista gier, ciągle napływają informacje o grach które dostaną update ze starego VR na nowe, dla przykładu wczoraj ogłosili twórcy No Man Sky darmowy update do PSVR2, a grę można dostać w okolicy 80zł. Ja strasznie liczę na Beat Sabera :D
Być może warto złożyć preorder z płatnością w dniu premiery (jakbyś i tak wtedy miał się decydować) i najwyżej zrezygnować bo pytanie jak bardzo dotknie ten headset problem skalperow, logika podpowiada że nie dotknie ten problem vr jako że to nisza, z drugiej strony kto wie, dystrybucja PS5 to do dziś patologia.
PS. Liczę na Eleven Table Tenis, bo w Racket Fury od dawna nie spotkałem nikogo online...
No i ogólnie, póki co, na premierę mało interesujących mnie gier.
Poza tym w tym jest kasa, bo pewnie PSVR2 ma szansę być znowu sprzętem który mocno ruszy rynek VR, jedynka mocno się przysłużyła do popularyzacji (tak samo zresztą jak questy 2).
Analogicznie liczę na Half-life
Podejrzewam że odpowiedź na pytanie czy warto, będzie można obiektywnie dać po jakimś czasie obecności PSVR 2 na rynku, wtedy będzie widać jakie dostało wsparcie od Sony,