Aktywne Wpisy

opinel +124
Chyba żadnym kaprysem motoryzacji nie jestem w stanie tak mocno gardzić jak suwami. Już nawet wolę pierdzące wydechy.
Te auta nie mają sensu. Mają mniej miejsca niż kombiaki, gorzej się nimi parkuje, przez wysoki środek ciężkości prowadzenie jest słabe, a co najważniejsze - STANOWIĄ ZAGROŻENIE DLA POSTRONNYCH.
Ludzie którzy to tę kupę marnotrawstwa zasobów można podzielić na kilka grup
-Upośledzeni ruchowo w stopniu lekkim - łatwiej im się wsiada.
Te auta nie mają sensu. Mają mniej miejsca niż kombiaki, gorzej się nimi parkuje, przez wysoki środek ciężkości prowadzenie jest słabe, a co najważniejsze - STANOWIĄ ZAGROŻENIE DLA POSTRONNYCH.
Ludzie którzy to tę kupę marnotrawstwa zasobów można podzielić na kilka grup
-Upośledzeni ruchowo w stopniu lekkim - łatwiej im się wsiada.
źródło: GQNyojJaMAAJTBa
Pobierz
AmarenoMORENO_00 +204
Obawiam się , że niebawem trzeba będzie s--------ć z Polski ale już nie przez kijowe ZAROBKI lecz przez p----------e CENY rodem z p---y...
#takaprawda #zalesie
#takaprawda #zalesie
źródło: temp_file6802860228914502483
Pobierz

Dzień 42/100 kursu 100 days of SwiftUI
Challenge:
Project 8, part four
Add the launch date to MissionView, below the mission badge. You might choose to format this differently given that more space is available, but it’s down to you.Extract one or two pieces of view code into their own new SwiftUI views – the horizontal scroll view in MissionView is a great candidate, but if you followed my styling then you could also move the Rectangle dividers out too.
For a tough challenge, add a toolbar item to ContentView that toggles between showing missions as a grid and as a list.
Pierwsze dwa zadania wykonałem samodzielnie, z trzecim musiałem sobie pomóc solucją z kursu.
Za dużo się nie zmieniło, więc nie wrzucam już symulatora, jutro kolejny projekt!
#naukaprogramowania #ios #swift