Aktywne Wpisy
Trzesidzida +69
mkarweta +312
Ponoć w Siemianowicach Śląskich pali się składowisko chemikaliów.
Tymczasem Alert RCB śpi w najlepsze. Wydaje mi się, że wypadałoby napisać choćby pro forma: "palą się chemikalia, zamknijcie se okna, elo"
Zdjęcie własne z Katowic.
#alertrcb #katowice #siemianowice #siemianowiceslaskie #slask
Tymczasem Alert RCB śpi w najlepsze. Wydaje mi się, że wypadałoby napisać choćby pro forma: "palą się chemikalia, zamknijcie se okna, elo"
Zdjęcie własne z Katowic.
#alertrcb #katowice #siemianowice #siemianowiceslaskie #slask
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#bekazprawakow #neokomunizm XD #shitwykopsays #neuropa
@MglawicaKraba: a szakopako przegrał? Bo też coś kojarzę.
Nawet sobie wpisałem w necie "przegrał zakłąd wykop" i ofc na pierwszy miejscu konserwa @Carlit0 xD
https://www.wykop.pl/link/5900577/zalozyl-sie-o-usuniecie-konta-przegral-i-teraz-chajzeruje/
https://www.wykop.pl/link/6825039/uzytkownik-valdi136-przyjal-zaklad-i-sie-nie-wywiazal-sprawa-inflacji/
Najgorsze jest to, że niektóre z tych tuz się zakładały np o wpłatę na cel charytatywny. Jestem w stanie zrozumieć, że ktoś nie chce usunąć konta. Ale #!$%@?, założyć się o cel charytatywny i się nie wywiązać? Przecież to jest niehonorowe i złe do kwadratu.
No ale co zrobisz? Statystyka pokazuje, że konserwy już tak mają. Skądś muszą się brać ich poglądy
Z @MglawicaKraba nie ubił bym muchy w kiblu, a co dopiero zakład.
Jak najdalej od lewaków ich urojeń i chorób psychicznych.
@minus273: no spoko, masz prawo do takiej opinii tyle, że zobacz sobie co ci podesłałem xD
Nie obchodzą mnie inni którzy się zakładali i nie dotrzymali słowa. Można też wrzucić konserwy którzy oszukali na wykopaczce i innych elementach. On sobie ubzdural, że muszę się założyć i tyle.
@minus273: #!$%@? typie, ja o zupie ty o dupie xD
@minus273: a ty czytasz swoje komentarze w ogóle?
W przeciwieństwie do ciebie i mojego braku kultury ja przynajmniej nikogo nie zwyzywałem.
@minus273: wow, ale będziesz teraz leciał w pokrętne tłumaczenia, że wcale nikogo nie obraziłeś.
Kto według ciebie wspiera komunizm bakłażanie? xD
@minus273: co ty #!$%@? szurze? xD
@minus273: Już znalazłeś ten fragment, gdzie @MglawicaKraba wspiera komunizm?
???
Prosiłem o pozory kultury, a jeżeli to są pozory wg ciebie to ręce opadają.
@aegispolis: nie, ale znalazł już kolejną ch.jową wymówkę, by uciec z podwiniętym ogonem ale wysoko uniesioną głową XD