Wpis z mikrobloga

On musi mieć poważną schizofrenię. Nie ma możliwości żeby ktoś bez tego typu schorzenia powiedział coś takiego jak na zdjęciu a jednocześnie w każdym swoim standupie n---------ł w:

- kobiety
- homoseksualistów
- młodzież
- wyborców innych opcji politycznych
- przedsiębiorców
- pewnie jeszcze kilka innych grup społecznych

No nie ma opcji żeby zdrowy na umyśle człowiek mówił tak wykluczające się wzajemnie bzdury. A gawiedź mu przyklaskuje.

#bekazpisu #bekazprawakow #polityka
enzojabol - On musi mieć poważną schizofrenię. Nie ma możliwości żeby ktoś bez tego t...

źródło: comment_1668354607l9b78q8N4QiQciwiDaM8HQ.jpg

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@enzojabol: ale ty nawet do konkretnych słów nie potrafisz się odnieść, sobie coś parafrazujesz jak to ująłeś. Daj jakiś przykład słow co do homoseksualisow że są podludźmi, czy politycy to durnie. Chcesz rozmawiać? Spoko, ja cie nie obrażam ty mnie też. Ok?
  • Odpowiedz
Daj jakiś przykład słow co do homoseksualisow że są podludźmi

@skizo: Byłem mężczyzną, a teraz jestem kobietą. Można mieć takie poglądy, dziwne co prawda. Ja bym to badał, ale...

Jego przydupas Czarnek - ci ludzie nie są równi ludziom
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 9
@enzojabol: Za każdym razem jak słyszę wypowiedzi Kaczyńskiego to utwierdzam się w przekonaniu, że oni go wystawiają żeby przegrać wybory bo kolejna kadencja, o zgrozo jako rząd mniejszościowy to pójście na ustępstwa koalicjantów, oraz poradzenie sobie z kryzysem gospodarczym, a wiadomo że PiS nie umie w gospodarkę, którą może uratować KPO blokowany przez Ziobrę. Fajnie się rządziło jak po PO został budżet z nadwyżka ale jak teraz jest problem z
  • Odpowiedz
@Anderus: Też mi się tak momentami wydaje - ich następcy będą musieli ten p--------k posprzątać a to się wiąże z cięciami i będą mogli PiSowcy cisnąć narrację "za nas było super". Chociaż z drugiej strony jak słucham i czytam wyborców PiSu to do nich to p---------e Jarosława naprawdę trafia i ich jeszcze bardziej utwierdza w tym, że dobrze wybrali.
  • Odpowiedz
@enzojabol: To bardzo proste. Taki człowiek atakowanych grup społecznych zwyczajnie nie uważa za część wspólnoty i problem z głowy. Slownikowy "no true Scotsman". Te środowiska kochają rodaków, tylko po prostu połowy Polski za rodaków nie uważają. Wystarczy nazwać innych folksdojczami, trolami czy komunistami (o ironio) i zostajemy tylko my - prawdziwi Polacy.
Pamiętam, że gdy USA zalegalizowało małżeństwa homo i Facebook dodał opcję ustawienia sobie tęczowej flagi na mordzie, to
  • Odpowiedz