Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +271
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
mirage50 +209
w TVN tradycyjnie na pasku "MARSZ NARODOWCÓW" xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
@Shyvana: a w jakich okolicznościach to jest przydatne? Bez problemu można to zrobić poprzez Applową apkę Skróty (open file x.pdf > add to home screen)
Ja np służbowo dużo jeżdżę pociągami i zawsze sobie w ten sposób zapisuję bilet, żeby szybko i bezproblemowo go okazać przy kontroli, nawet gdybym akurat stracila zasieg na
@Wizun: Dziękujemy ci bohaterze za jedyną bezstronną recenzję w internecie, o którą nikt nie prosił.
właśnie po to jest ta specialna aplikacja żeby robić rzeczy które uważamy za przydatne dla siebie, a niekoniecznie są przydatne dla wszystkich użytkowników
Czyli nie może być po prostu wolnego, latwego i widocznego dostępu do różnych opcji zawsze i dla wszystkich bo..? XD
A tak serio to nie mam zamiaru tworzenia kolejnej dyskusji pt android vs ios czy tam windows vs macos bo używam od lat macbooki czy ipada
@Shyvana: przy zablokowanym ekranie przesuwasz żeby odebrać połączenie po to żeby nie odebrac przypadkowym dotykiem np. w kieszeni czy sięgając po dzwoniący telefon w torebce, dlatego też nie ma przycisku odrzucania (a odrzucić można bocznym przyciskiem). Jak masz odblokowany ekran to normalnie są 2 przyciski, zielony i czerwony
@Wizun: XD
@Oastry: właśnie nie zawsze można, w tym problem ¯\_(ツ)_/¯
Ciekawe czy szkło nadal zawiera pseudo warstwę oleofobową.
Podobno są ścinki animacji interfejsu, teraz aż w 120 Hz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak masz iPhone to go zostaw jeszcze na te 14 dni ile będziesz miała na zwrot Samsunga (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Każdy dostosowuje sprzętu do swoich potrzeb.
Miłego używania Samsunga :D
Nie wiem ile razy w ciągu tego poltora miesiaca uzywania ip wygooglowalam "ios how to...' tylko po to, żeby sie dowiedzieć, ze sie nie da xD
Dzięki ( ͡º ͜ʖ͡º)