Aktywne Wpisy
Psychopathy_Red +588
Podsumowując:
- Stanowski przed wyborami chciał wyemitować na Kanale Sportowym materiał uderzający w Donalda Tuska/KO, ale pomysł ten został zablokowany przez pozostałych udziałowców,
- Stanowski odszedł z Kanału Sportowego ze względu na "spór ze współpracownikami" ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
- Stanowski założył Kanał Zero, na którym do spółki ze swoim kumplem Mazurkiem, pseudodziennikarzem znanym z bardzo wybiórczego traktowania swoich rozmówców, zwłaszcza jeżeli mają oni konotacje z partią polityczną
- Stanowski przed wyborami chciał wyemitować na Kanale Sportowym materiał uderzający w Donalda Tuska/KO, ale pomysł ten został zablokowany przez pozostałych udziałowców,
- Stanowski odszedł z Kanału Sportowego ze względu na "spór ze współpracownikami" ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
- Stanowski założył Kanał Zero, na którym do spółki ze swoim kumplem Mazurkiem, pseudodziennikarzem znanym z bardzo wybiórczego traktowania swoich rozmówców, zwłaszcza jeżeli mają oni konotacje z partią polityczną
Karzbig +1014
Chciałem sobie powiesić model i się zastanawiałem, jakie ludzie mają na to sposoby, ale już widzę, że jedyne co mogę powiesić to siebie a samolot do kosza XD
#elektroda #modelarstwo #januszcore
#elektroda #modelarstwo #januszcore
#jedzenie71 #wroclaw
Generalnie Gigi ma #!$%@? ceny, ale za tym przynajmniej coś stoi. Kiedyś sobie przeliczaliśmy z dziewczyną cenę na składniki i wyszło, że gdyby zrobić takie same w domu to wyszłoby niewiele taniej.
@pekak: a co ty rogale świętomarcińskie z truflami jesz xD?
Ja wiem, że ludzie zrobią różne rzeczy, żeby sobie uzasadnić kupienie zachcianki. Sam tak robię, ale są pewne granice xD
Znalazłem pierwszy lepszy przepis na 24 rogale i w porywach masz tam składników za 50zł w detalu, a w hurcie pewnie z 30 xD Nie wiem jaka masa tych 24 rogali, ale samej
Rogale w Gigi pewnie będą miały masę 200-300 g, przy czym ciasta to tam jest najmniej.
Zachcianek na szczęście nie muszę sobie tłumaczyć. W tym roku jak będę miał ochotę na
@pekak: no tak. To jest przepis RZEMIEŚLNICZY ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja tam szanuję Gigi, bo elegancko dymają frajerów i choćby za tego rogala 50zł wołali to się znajdą cukiernicy neofici ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i co za różnica jaką mają masę. Ja mówię o
Z drugiej strony potężna wrocławska gastronomia ma mniej niż 10-15 piekarni, które nie są hertami z hurtowni, więc mogą dymać ludzi na hajs ile chcą. Jak się komuś nie podoba to może lecieć do herta po blache jabłecznika z farszem z macro.
Generalnie polacy jedzo gówno, jak raz wziąłem drożdżówkę z jakiejś generycznej osiedlowej "piekarni" to wywaliłem po 2 gryzach.