Wpis z mikrobloga

Wydaje wam się, że jest was dużo, lecz tak naprawdę przegrywy są małym marginesem społecznym. Zadajcie sobie pytanie kto podziela wasze poglądy na temat #p0lka i #blackpill ? No właśnie prawdopodobnie wy sami i ludzie na wykopie których nigdy nie widzieliście na oczy. Tak naprawdę żyjecie w bańce, bo świat jeśli się zmienia to tylko w stopniu niezauważalnym. Te wszystkie reklamy i treści które wam wyskakują w internecie to tylko i wyłącznie algorytmy, gdybyście byli fanami wędkarstwa to tylko treści na temat wędkarstwa by wam się wszędzie pojawiały, ale nie jesteście więc ich nie dostajecie ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#przegryw
  • 5
via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
Wydaje wam się, że jest was dużo, lecz tak naprawdę przegrywy są małym marginesem społecznym.

No jesteśmy i to co nas dotyka jest rzeczywistością marginesu społecznego opisaną jako blackpill.

Zadajcie sobie pytanie kto podziela wasze poglądy na temat #p0lka i #blackpill ?

Kiedyś tylko my, ale z czasem widać że nawet normiki czy nawet litechady zaczynają podzielać nasze poglądy. Ostatnio blackpill zaczął szerzyć m. In. Gerbert Johnson. Nie jest nieatrakcyjny, ale przez
@Polnischefuhrer: Mam ok powodzenie u kobiet, szczególnie kiedy trochę o siebie zadbałem ale wspieram wszystkich kolegów przegrywów. Codziennie czytam tag z tym niesamowitym zjawiskiem społecznym. Wiem, jak trudno jest w dzisiejszych czasach o zdrowe relacje i nawiązanie znajomości.