Aktywne Wpisy
thorgoth +292
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Essapierds2007 +65
Ostatnio chodzę na siłownię o 10:00, robię dwugodzinny trening i powiem Wam, że to najlepsza pora na ćwiczenia. Nie wiem dlaczego ludzie się katują chodzeniem wieczorami czy o świcie. O 10:00 praktycznie nie ma ludzi, polecam wszystkim tę godzinę. Nie będziecie żałowali, podziękujecie później. Akurat 2h po śniadaniu i 2h przed obiadem. #mikrokoksy
#codziennykonfiarz 113/???
#srodyzl3stko
~ https://www.wykop.pl/wpis/64438273/xdddd-konfabulacyjne-przegrywy-by-sie-dowartosciow/
CC @grubson234567:
#l3stko #bekazprawakow #prawackalogika #neuropa #bekazwykopkow #heheszki #polityka
I Ty też jesteś wolnościowiec, wcale nie ośmieszasz flagi
Komentarz usunięty przez moderatora
@MglawicaKraba: Kłamiesz, nigdy nie napisałem, ze oni sa wolnościowcami, napisałem, że są rakiem konfy. Czytaj ze zrozumieniem, a nie rób chochoły. Konfa się składa z osób, które podaja się za wolnościowców i całej masy innych
@wtstheone: No na pewno nie k0nfa, która ma na pieńsku z wolnościowcami a memcen robi wszystko by się ich
( ͡º ͜ʖ͡º)
@Kryspin013: Strasznie mi się to nie podoba, co mencen odwala, ale ponawiam pytanie.
Jaka inna partia jest w stanie wprowadzić więcej osób podających się za wolnosciowców (to czy są to jest inna sprawa, bo nie ma dwóch takich samych wolnościowców), do