Wpis z mikrobloga

Jeśli kiedykolwiek @L3stko zarzuci wam manipulację, podeślijcie mu screen mistrza docinania komentarzy pod tezę ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

#codziennykonfiarz 113/???
#srodyzl3stko

~ https://www.wykop.pl/wpis/64438273/xdddd-konfabulacyjne-przegrywy-by-sie-dowartosciow/

CC @grubson234567:

#l3stko #bekazprawakow #prawackalogika #neuropa #bekazwykopkow #heheszki #polityka
Kryspin013 - Jeśli kiedykolwiek @L3stko zarzuci wam manipulację, podeślijcie mu scree...

źródło: comment_1667985736qFHXRSJlcKbs01qXI5S0hO.jpg

Pobierz
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wtstheone: XD czekaj dalej fikołkarzu, po to Cię mam na czarno, żeby Twoich wysrywów nie widzieć (pic), ale OK, OK kucyku, oddychaj, tak, Bosak i Winnicki to są wolnościowcy jak stąd do Chicago, a Braun z jego na.ierdaleniem batem ludzi za to co robią w sypialniach - jak stąd do Moskwy (przez Chicago) ( ͡º ͜ʖ͡º)

I Ty też jesteś wolnościowiec, wcale nie ośmieszasz flagi
M.....a - @wtstheone: XD czekaj dalej fikołkarzu, po to Cię mam na czarno, żeby Twoic...

źródło: comment_1668098040nuoSSXrdCO6TTc2FOKRqeu.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Bosak i Winnicki to są wolnościowcy jak stąd do Chicago, a Braun z jego na.ierdaleniem batem ludzi za to co robią w sypialniach - jak stąd do Moskwy (przez Chicago) ( ͡º ͜ʖ͡º)

@MglawicaKraba: Kłamiesz, nigdy nie napisałem, ze oni sa wolnościowcami, napisałem, że są rakiem konfy. Czytaj ze zrozumieniem, a nie rób chochoły. Konfa się składa z osób, które podaja się za wolnościowców i całej masy innych
  • Odpowiedz
@MglawicaKraba: Gdzie zrobiłem fikołek, masz jakieś argumenty, poza swoimi urojeniami? Po co masz mnie na czarnej i do mnie piszesz?

Jaka inna partia jest w stanie wprowadzić więcej osób podających się za wolnosciowców (to czy są to jest inna sprawa, bo nie ma dwóch takich samych wolnościowców), do sejmu?

@wtstheone: No na pewno nie k0nfa, która ma na pieńsku z wolnościowcami a memcen robi wszystko by się ich
  • Odpowiedz
@MglawicaKraba: To ty mnie dałes na czarną i nadal nie odpowiadasz. najwidoczniej bolesne pytania. Nie musisz odpowiadać, wazne że pytania sa, a tobie zostały tylko obrazki. Ot cały wasz obraz neuropki jak sie chce z wami porozmawiac używając argumentów.
  • Odpowiedz
No na pewno nie k0nfa, która ma na pieńsku z wolnościowcami a memcen robi wszystko by się ich pozbyć w p---u xD

@Kryspin013: Strasznie mi się to nie podoba, co mencen odwala, ale ponawiam pytanie.

Jaka inna partia jest w stanie wprowadzić więcej osób podających się za wolnosciowców (to czy są to jest inna sprawa, bo nie ma dwóch takich samych wolnościowców), do
  • Odpowiedz