Wpis z mikrobloga

Zrobiłem sobie taki projekt łazienki. Która wersja wg was jest najlepsza? Jest to mieszkanie deweloperskie, więc jestem ograniczony układem

W 1 wersji grzejnik jest naprzeciwko prysznica, w 2/3 wersji jest na wejściu do łazienki po prawej.
W 1 wersji kabina 90x100 cm, w 2/3 wersji 90x120 (rozsuwana z wejściem od środka łazienki)

#mieszkanie #remont #nieruchomosci #lazienka #remontmieszkania #pytanie #pytaniedoeksperta #plytki #tubadzin #remontujzwykopem #meble
becvvv - Zrobiłem sobie taki projekt łazienki. Która wersja wg was jest najlepsza? Je...

źródło: comment_166798541092Wc9rWS3d6fbHo7HUoJxF.jpg

Pobierz

Która wersja najlepsza

• 1 53.8% (49)
  • 2 27.5% (25)
  • 3 18.7% (17)

Oddanych głosów: 91

• 33
  • Odpowiedz
@WybranyLoginJestZaj: Tak, masz swobodny dostęp do szafki obok wc do której w opcji 1 nie ma praktycznie dostępu, no i wchodząc przestrzeń po prawej jest zupełnie otwarta a nie tak jak w 1 z lewej wielka kabina, z prawej pralka z suszarką do sufitu i się czujesz jak w składziku na szczotki
  • Odpowiedz
@becvvv:

w 3 miejsce na ręczniki jest między lustrem a geberitem

Ja jestem zdania, że ręcznik powinien być na wyciągnięcie ręki kiedy już się umyliśmy (często się tym irytuję w różnych mieszkaniach airbnb), ale to już pewnie kwestia gustu. Po prostu kiedy ręczniki są niepotrzebnie daleko to chcąc nie chcąc przez chwilę chlapiemy po całej łazience.
  • Odpowiedz
@becvvv: W takim razie zwracam honor :) każdy z tych 3 projektów ma swoje plusy i minusy, ale jak dla mnie nadal 1. jest najlepszą opcją, bo najmocniej odgradza część prysznicową z resztą łazienki i najciężej jest tam nabrudzić.
  • Odpowiedz
@becvvv: Zimnem bym się nie przejmował, nie ucieknie, plus masz kaloryfer naprzeciwko. Puchnąć rzeczywiście może. Trzeba kontrolować czy warstwa silikonu trzyma. Jak puści to dołożyć. Wg mnie efekt wizualny jest tego wart
  • Odpowiedz