Wpis z mikrobloga

No i znowu się przyłapałem na gadaniu ze sobą. Siedzę z nogami na biurku, wyobrażam sobie, że jestem w gronie nowych osób i opowiadam im historie ze swojego życia. Ruszam przy tym ustami, mówię szeptem. Prowadzę z nimi dialogi. Wypowiadam się także za pozostałe z obecnych osób. Śmieję się za nich. I to dobre 5-10 minut tak sobie gaworzyłem, zanim się opamiętałem. Najgorzej, że jak nie ma rodziców w domu, to pozwalam sobie na głośniejsze rozmowy. Któregoś razu nie zorientowałem się, że ojciec wrócił i tak sobie p------ę sam do siebie. Nie wiem czy zignorował czy nie słyszał. Często odpływam myślami i gadam do siebie. Najgorzej gdy robię to w pracy. Ostatnio typ z biurka obok dziwnie zerkał. No wariactwo. Autyzm. Paranoja.

#przegryw #s----------e #samotnosc
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

No i znowu się przyłapałem na gadaniu ze sobą. Siedzę z nogami na biurku, wyobrażam sobie, że jestem w gronie nowych osób i opowiadam im historie ze swojego życia. Ruszam przy tym ustami, mówię szeptem. Prowadzę z nimi dialogi. Wypowiadam się także za pozostałe z obecnych osób. Śmieję się za nich. I to dobre 5-10 minut tak sobie gaworzyłem, zanim się opamiętałem. Najgorzej, że jak nie ma rodziców w domu, to pozwalam
Mr3nKi - > No i znowu się przyłapałem na gadaniu ze sobą. Siedzę z nogami na biurku, ...

źródło: comment_1667948149baM6AJj98SWCTG5GqhIxfU.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz