Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +162
Żydzi zabili nam polskiego chłopaka. Wolontariusza, który jeździł i gotował jedzenie dla ofiar wojen i różnych klęsk żywiołowych (gotował m.in. ofiarom trzęsień ziemi w Turcji). Razem z nim w nalocie zginęło kilku innych wolontariuszy. Cześć ich pamięci.
Mało co mnie tak brzydzi na wykopie jak bezrefleksyjni głupcy, którzy kibicują Izraelowi.
Edit.
Ciekawe czy media głównego nurtu i polska dyplomacja zareagują rano jak należy.
#izrael #palestyna #wojna
Mało co mnie tak brzydzi na wykopie jak bezrefleksyjni głupcy, którzy kibicują Izraelowi.
Edit.
Ciekawe czy media głównego nurtu i polska dyplomacja zareagują rano jak należy.
#izrael #palestyna #wojna
Richtig_Piwosz +10
Po 27 latach #fiat #multipla został zdetronizowany w kategorii najbrzydsze auto na świecie. To jest chyba najbrzydsza i najkoszmarniejsza rzecz jaką w życiu widziałem. Jestem ciekaw, czym się inspirował projektant tego paskudztwa.
#motoryzacja
#motoryzacja
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wcześniej słyszałem tez o firmach które pomagają uzyskać wyższe odszkodowanie bo zazwyczaj są one zanizone.
Czy takie firmy rzeczywiście pomagają bez żadnych haczyków i wszystko jest legalnie? Czy oplaca sie korzystać z ich usług tak bym wyszedł na plus?
#odszkodowania #odszkodowanie #ubezpieczenia #ubezpieczenie
Z góry dziękuję za odpowiedzi :)
Polecam tego pana, uczciwy i powie czy warto się zajmować i dać jakąś prowizje mu za podwyższenie stawki przez ubezpieczyciela czy olać i zostać przy obecnej kwocie bo się nic nie wskóra
https://www.facebook.com/MotoWeryfikacja