Wpis z mikrobloga

CZYLI...może ruskie onuce

@DanzigWirdAnDasReichZuruck: Bardziej ukraińskie onuce wyzywają każdego od ruskich onuc. Jeżeli myślisz inaczej niż oni to jesteś ruskim. Żeby zostać ruskim nie musisz pisać "Ukraina powinna się poddać i przyjąć zwierzchnictwo Rosji" Wystarczy że wyrazisz własną opinie i nawet jak ją spróbujesz wyjaśnić to nic to nie da. Możesz napisać "Uważam że Ukraina może przegrać wojnę z powodu rosyjskich ataków na infrastrukturę krytyczną które zmuszą Ukrainę do podpisania pokoju"
@Koniasz To Amerykę odkryłeś, nie ma co ( ͡° ͜ʖ ͡°) 8 lat konto na wykopie a dopiero na oczy przejrzałeś? Nie wiesz że w wielkiej husarskiej cebulandii jak nie masz tego samego zdania to jesteś wróg? A co dopiero na wykopie. A teraz wejdź na tag dla konsolowców i napisz że jednak playstation nie jest taki dobry, to jaką odpowiedź dostaniesz? Że fanboj pecetów jesteś i masz
To Amerykę odkryłeś, nie ma co ( ͡° ͜ʖ ͡°) 8 lat konto na wykopie a dopiero na oczy przejrzałeś? Nie wiesz że w wielkiej husarskiej cebulandii jak nie masz tego samego zdania to jesteś wróg?

@Efylsyndefyl: Nigdy tak nie było. A pisze już tych kilka lat na wykopie. Odkąd mam konto udzielałem się pod tagiem ukraina. Jeszcze w czasach operacji ATO. Nigdy nikt do mnie nie
@Koniasz Nie mówię o ukrainie tylko ogólnie, czego przykłady ci powyżej podałem. Ukraina to jeden z wielu tematów w którym spotkasz się z dwoma stronami medalu, tylko i wyłącznie dwoma.
Sam do 2018 roku miałem tu konto przez jakies 10-11 lat. Więc też wiem co mówię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
buhahahahah.....
już widzę ten wasz ból 4letter, jak się całkiem posypie kacapski mir
Dalej pijcie sobie z dzióbków penerki, długo to już nie potrwa ¯\_(ツ)_/¯
@Koniasz: @DanzigWirdAnDasReichZuruck: gdybyście się postarali, po może coś z tej historii Polsko Rosyjskich stosunków by wam w głowach zostało. 3 rozbiory Polski, w których uczestniczyła Rosja. 17 września 1939 roku, kiedy broniące się przed Hitlerowcami Polsce, Rosja wbija nóż w plecy i przystępuje do ataku. KATYŃ. 1945 rok - okupacja powojenna, wprowadzenie marionetek Moskwy do rządu i wielka wywózka sprzętu przemysłowego z Polski do Rosji. 1956 rok - rozpoczęcie stacjonowania