Wpis z mikrobloga

Ja nie wiem... Tyle ładnych #rozowychpaskow, często zaglądam im w oczy, czy to gdzieś na przystanku, w autobusie czy mijając i nigdy się nie uśmiechnę. Jakbym miał limit na uśmiech i go oszczędzał... #tfwnogf
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KREM_Z_BROKUL: @Ciichociemny: Dokładnie, zapuszczasz jakąś pozytywną muzę i się uśmiechasz (a co, masz płakać? no życie jest c-----e i do d--y, trudno :) ) Większość spuści wzrok, jak będą się w oczy patrzeć to znaczy, że chyba można podbijać (ewentualnie jeszcze możesz być tak brzydki że się napatrzeć nie może po prostu dziewczyna :D ), może któraś odwzajemni uśmiech, ale w sumie to nieistotne. Po prostu takie zachowanie
  • Odpowiedz
@Ciichociemny: Ja dzisiaj stałem na przystanku z przodu i patrzyłem się na dobrze ubraną 7/10. Ona też się na mnie spojrzała, następnie się uśmiechnąłem i potem zobaczyłem jak kąciki jej ust lekko się podnoszą. Dalej, aż się zdziwiłem, że tak długo się na mnie patrzy. Nie mogłem wytrzymać, bo czułem jak zerkała w głąb mojej duszy, więc zerwałem kontakt wzrokowy xD
  • Odpowiedz