Aktywne Wpisy
hdeck +255
Historia z trgo tygodnia. Baba coś kombinowała przy wyjeżdżaniu suvem z miejsca parkingowego, tak nakombinowała, że uszkodziła chłopu stojącą prawidłowo beemkę. Co zrobiła baba? No oczywiście, że taktycznie spi******ła nie zostawiając notki. Przecież co się ma mąż denerwować czy krzyczeć. Zarysowanie, to się zrzuci na jakiegoś frajera i będzie spokój na chacie.
Otóż niekoniecznie, wracając do domu widziałem całe zajście, mało tego mam cześć akcji na kamerce sportowej. Panu w BMW zostawiłem
Otóż niekoniecznie, wracając do domu widziałem całe zajście, mało tego mam cześć akcji na kamerce sportowej. Panu w BMW zostawiłem
RedBulik +486
@Sandrinia:
ul. Warszawska 14
05-830 NADARZYN
POLSKA – POLAND
+48 22 739 16 00
Zadzwoń tutaj,koniecznie podaj imię i nazwisko brata i Żor w którym jest. Koniecznie powiedz,że masz ziomka w swojej lokalnej gazecie i jeżeli to się nie zmieni, w następnym tygodniu będzie artykuł. Tylko taki pomysł mi przychodzi do głowy
https://apps.jw.org/ui/P/meeting-search.html#/weekly-meetings/search/P/Stalowa%20Wola,%20Polska/50.5826,22.053586/@50.8381,16.49,7z
Czy anonimowy będziesz tego nie wiem, raczej nie jak powiesz że chodzi o Twojego brata i powiesz jak się nazywa. Mimo wszystko na Twoim miejscu bym dzwoniła do Nadarzyna tak jak Mirek powyżej Ci radził, opowiedz o jego zachowaniu i że chcesz wiedzieć do jakiego zboru należy. No i pomysł żeby ich postraszyć prasą jest dobry, dla nich ich wizerunek jest