Jak obstawiacie pary na drugim rajskim? Wentyl - Hugo Prezydent - Andżi Mikołaj - Klaudia Marek - Monika Dawid - Gabi Do Hugo podejdzie też Dejw, ona go odpuli i stąd koniec przyjaźni z Andżi:D #hotelparadise
@ddonewry927: no i to jest dobre pytanie z tym immunitetem, prawdopodobnie tak, bo zwykle chyba tak było jak ktoś wchodził na rajskie? Zamiana par Mikołaja i Marka psuje mój plan wywalenia Dejwa i połączenia Andżeli z Prezydentem :DD
@rolmops_: ja widze to tak : Monika-Marek Gabi-Mikolaj Hania-Wentyl Klaudia - Prezydent Andzi - Dawid A Dejw ogolnie nie ma gdzie szukac miejsca bo żadna go nie wybierze i go odpuli
@rolmops_: to zależy czy się dogadali na taką ewentualność wcześniej jak się wymieniają i gdzie przejdzie Wentyl
Hugolina nie odpuli Dejwa Andżelice, bo dopiero by wyszła na ździre, więc ta opcja odpada, ale ciekawe do kogo on podejdzie, bo jakoś nie widać żeby miał chociaż koleżeńską relację z inną dziewczyną
@Qveen: juz wspolczuje dziewczynie, ktora z nim spedzi czas do zmiany pary. swoja droga moze byc tez tak, ze Wentyl i Dejw podejda do Kambodzanki i to bedzie najkrotszy powrot w historii HP
@wszystkienickijuzzajete: taka opcja też jest możliwa, zależy do kogo podejdzie i czy jeszcze ktoś podejdzie
mi się wydaje że Wentyl podejdzie albo do Hanki albo do Moniki, do Moniki może jeszcze podejść el Presidente, ciekawe kogo wówczas by wybrała ale Monika-Miki, mogli też się na taką ewentualność dogadać wcześniej z Markiem i Gabi, więc wówczas podejdzie też Marek i Wentyl, jak się dogadali to Wentyl poleci
@Ololooo: ale Lysyn by się zagotował, nie wiem czy bardziej przez odpadnięcie czy przez parę Mikołaj-Ążi :DDDD + Hugo, która go wywala... TO JEST ODCINEK, NA KTÓRY ZASŁUGUJEMY!
Wentyl - Hugo
Prezydent - Andżi
Mikołaj - Klaudia
Marek - Monika
Dawid - Gabi
Do Hugo podejdzie też Dejw, ona go odpuli i stąd koniec przyjaźni z Andżi:D
#hotelparadise
Zamiana par Mikołaja i Marka psuje mój plan wywalenia Dejwa i połączenia Andżeli z Prezydentem :DD
Monika-Marek
Gabi-Mikolaj
Hania-Wentyl
Klaudia - Prezydent
Andzi - Dawid
A Dejw ogolnie nie ma gdzie szukac miejsca bo żadna go nie wybierze i go odpuli
Hugolina nie odpuli Dejwa Andżelice, bo dopiero by wyszła na ździre, więc ta opcja odpada, ale ciekawe do kogo on podejdzie, bo jakoś nie widać żeby miał chociaż koleżeńską relację z inną dziewczyną
mi się wydaje że Wentyl podejdzie albo do Hanki albo do Moniki, do Moniki może jeszcze podejść el Presidente, ciekawe kogo wówczas by wybrała
ale Monika-Miki, mogli też się na taką ewentualność dogadać wcześniej z Markiem i Gabi, więc wówczas podejdzie też Marek i Wentyl, jak się dogadali to Wentyl poleci
chyba, że Wentyl dostał immunitet
Wentyl z Hugo
Monika z Grzesiem
Mikołaj z Ążelą
Klaudia z Marunia
Gabi z Dawidem
I wtedy Lysyn out
Bo Hugo może nie będzie chciała okazać aktu laski nad Dejwem, bo stwierdzi, że lepiej ratować się na następne RR