Aktywne Wpisy

Zoyav +65
może i jestem #atencyjnyrozowypasek, ale gdzieś muszę się wyżalić, a gdzie jak nie na wykopie?
rok temu tego dnia płakałam (dosłownie) że szczęścia, dzisiaj płaczę ze smutku
(link do wpisu sprzed roku)
byłam debilem, że w tym roku razem z innymi osobami w pracy dokładałam się do durnych prezentów urodzinowych typu wódka bols + czekoladki (dla dwóch osób w marcu i dla jednej w lipcu), do tego jeszcze dla
rok temu tego dnia płakałam (dosłownie) że szczęścia, dzisiaj płaczę ze smutku
(link do wpisu sprzed roku)
byłam debilem, że w tym roku razem z innymi osobami w pracy dokładałam się do durnych prezentów urodzinowych typu wódka bols + czekoladki (dla dwóch osób w marcu i dla jednej w lipcu), do tego jeszcze dla

dwa__fartuchy +91
Kiedy od początku miesiąca musisz powtarzać matkom, że wypisanie strepsilsu na recepcie nie sprawi, że dziecko dostanie go za darmo, to pozostaje jedynie się uśmiechnąć (。◕‿‿◕。)
A jeszcze od jutra zmiany w realizacji recept - zapomnijcie o wykupieniu zapasu na dłużej niż 4 miesiące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#dwafartuchywaptece #medycyna #zdrowie #lekarz #apteka #farmacja #prawo #polska
A jeszcze od jutra zmiany w realizacji recept - zapomnijcie o wykupieniu zapasu na dłużej niż 4 miesiące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#dwafartuchywaptece #medycyna #zdrowie #lekarz #apteka #farmacja #prawo #polska

Wymieniać 35 autobusów na wodorowe, gdy ta technologia ledwo się od ziemi oderwała?
To miasto chyba naprawdę odnalazło złoty pociąg i się z nikim nie podzieliło.
Ja piedrole, wszędzie trzeba oszczędzać, wypadało by przygaszać część ledów na ulicach, by mniej płacić za prąd, ludzie z piecami palą wszystkim poza oponami #pdk, a szełemej jeszcze wpadł na idiotyczny pomysł, by całą komunikację miejską od nowa stawiać.
Już miał kilka takich odpałów z przymusem szczepień na covidiaki włącznie. W tym kraju nigdy nie będzie lepiej, bo pokolenie 60+ nigdy nie dopuści do głosu tych, na których żeruje (-‸ლ)
Potem otrąbiają medialny sukces, a wykonanie jakie jest każdy widzi.
Tak było ze szczepieniami, gaszeniem świateł, tak teraz jest z "ogrzewalniami" miejskimi, tak będzie z autobusami wodorowymi.
Zamiast stawiać małe ciepłownie, tam gdzie można naprawdę oszczędzić na emisji, to inwestują w wydmuszki.
Bawmy się, jakby nie było jutra.
Komentarz usunięty przez autora