Aktywne Wpisy
Jestem wykopkiem i jak kazdy wykopek duzo czasu spedzam na wykopie. Komentarze na temat polityki w duzej mierze czytam tutaj. Z tego powodu odnosilem wrazenie, ze wiekszosc Polakow lubi ukrainców. Jest zadowolona z tego ze sa w Polsce i nie maja z nimi wiekszych problemow. Oczywiscie zdarzaja sie nazywane tutaj onuce ktore maja inne zdanie i sa krotko - przeciwni. Ale czasem, choc nieczesto porusze ten grzaski temat wsrod rodziny lub znajomych
Ca_millo +4
Moim zdaniem najlepsze czipsy paprykowe w Polsce. Zapraszam do dyskusji.
#przegryw
#przegryw
#covid19 #koronawirus #gimbynieznajo
Ale ucieszyłbym się, gdyby zrezygnowano z tego absurdalnego pomysłu.
No może nie pamiętasz, bo sklepy odzieżowe były pozamykane a w marketach poodzielane "nieważne" produkty
Ja jako jeden z nielicznych nie wpadłem w paranoje i zostałem zwyzywany na wykopie od morderców, bo sprzeciwiłem się zamknięcia siłowni w marcu 2020.
@Don_Hollywood: tak myślałem, gdy to ogłosili xD
pomyślałem że pojade sobie o 3, żeby ominąć kolejki i stałem własnie w takiej jak na pic rel
Poza tym ten czas bardzo fajnie i rodzinnie mi upływał. Z dziećmi zrobiłem "bazę" na balkonie. Zamówiłem taką wielką poduchę-fotel. Ogarnąłem cały balkon, pomalowałem, ułożyłem sztuczną trawę i dzieci
byłeś u lekarza w sprawie tej pamięci krótkotrwałej? ktoś komentował że to covid?
@kfiatek_na_parapecie: U mnie seniorzy i tak przychodzili wtedy kiedy im to pasowało.
Dostałem kiedyś awizo(chociaż cały dzień byłem w domu) poszedłem na następny dzień i miałem po odebraniu paczki wyjechać w trasę. Poczta otwarta o 10 i jak debil czekałem w kolejce 30 minut przed otwrciem by najszybciej to załatwić po czym zostałem poinformowany że mam czekać do 12 bo godziny dla seniorów. XD dobrze że kasy samoobsługowe mnie nie dyskryminowały chociaż, tak samo w punkcie dpd też problemu
@Don_Hollywood: W #!$%@? chciałbym, żeby ponownie sklepy były 24h otwarte. Nie było nic lepszego niż spokojne zakupy o 3 w nocy. Zupełnie inaczej mogłem planować wieczór ze świadomością, że nie muszę śpieszyć się do sklepu gdzie i tak będzie miliard ludzi bo jest to 30 min przed zamknięciem...
edit: beka trochę, ludzie chcą wydawać hajs a sklepy zamknięte xDDD