Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +536
Żydzi zabili nam polskiego chłopaka. Wolontariusza, który jeździł i gotował jedzenie dla ofiar wojen i różnych klęsk żywiołowych (gotował m.in. ofiarom trzęsień ziemi w Turcji). Razem z nim w nalocie zginęło kilku innych wolontariuszy. Cześć ich pamięci.
Mało co mnie tak brzydzi na wykopie jak bezrefleksyjni głupcy, którzy kibicują Izraelowi.
Edit.
Ciekawe czy media głównego nurtu i polska dyplomacja zareagują rano jak należy.
#izrael #palestyna #wojna
Mało co mnie tak brzydzi na wykopie jak bezrefleksyjni głupcy, którzy kibicują Izraelowi.
Edit.
Ciekawe czy media głównego nurtu i polska dyplomacja zareagują rano jak należy.
#izrael #palestyna #wojna
Richtig_Piwosz +43
Po 27 latach #fiat #multipla został zdetronizowany w kategorii najbrzydsze auto na świecie. To jest chyba najbrzydsza i najkoszmarniejsza rzecz jaką w życiu widziałem. Jestem ciekaw, czym się inspirował projektant tego paskudztwa.
#motoryzacja
#motoryzacja
#psychiatria #depresja
Byłem kiedyś uzależniony od benzodiazepin. Nie chcę brać SSRI. Czy są jakieś doraźne leki które mógł bym brać na uspokojenie jeżeli spodziewam się że psychicznie będzie to dla mnie bardzo trudne?
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6367ac8f768f2f483ae49a6e
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
@AnonimoweMirkoWyznania: ssri nie uzakeznia
Zalezy strzelam:
Zmiana nawykow: rutyna, czystosc, sprzatanie
Odciecie.sie.od.ludzi ciagnacych w.dol, toksycznych
Medytacja (np Joe Dispenza)
Wziecie odpowiedzialnosci za.swoje bledy
Postanowienia, reslizacja celow poczynajac od malych
Niektorzy stosuja mikrodozy psylocybina, lsd, mdma
@aczutuse: psychicznie może nie ale fizyczne tak, normalnie ma się efekty odstawienne jak się przestanie brać
@AnonimoweMirkoWyznania: disulfiram (ten składnik aktywny wszywki alkoholowej) podobno ma dobry potencjał na antylękowy lek, ale na razie badania są we wczesnej fazie dopiero.
A tak poza tym to może ketamina? Przynajmniej nie uzależnia fizycznie