Wpis z mikrobloga

@rrobot: kiedys w Monako ogladalem takie duze szafy od lafarge'a, fabrykowane w zakladzie, a na miejscu tylko spinane z instalacja. Tam bylo wszystko plus obsluga inteligentnego domu. Na jedno mieszkanie przypadal dosc konkretny kloc i wygladalo to naprawde mega kosmicznie po odpaleniu z tymi wszystkimi diodami, transfrmatorami ect ect
  • Odpowiedz
@Kuork: stare jeszcze profibus S7 cpu i te moduly rozproszone, gdzie tam masz s1200? to jakies et200 a plck jakos 3xx [nie widze bo na telefonie)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Kaerovsky: wczoraj koparka zerwałi przewody i spaliły mi się 3 żarówki LED inteligentny przełącznik. Zawsze się cieszę że nie zdecydowałem się na zamontowanie "inteligentnego domu" bo nawet na płatna usługę naprawy czegokolwiek w domu(roleta/drzwi czy rekuperator) czekam ok 2 miesiące dzwoniąc do tydzień do instalatora. Inni nie chcą się za to brać, bo oni na tym nie robią, albo mają daleko itp
  • Odpowiedz
@MaKaTa: siemens już wypuścił note, że konczy z produkcją s300/400. Wg mnie maszyny wypuszczone w nowym roku powinny bazować już na s71200/1500
  • Odpowiedz