Wpis z mikrobloga

@AntemuralePrzegrywitatis: może spróbuj jakiś kanał na youtube, jak wpadnie trochę subskrybcji to i kasa wpadnie. Patrz jak dużo mają subów te kanały ludzi, którzy podróżują po np. USA. Twój kanał by się wyróżniał - bezdomny w Barcelonie - to coś co przykuwa uwagę. Spróbuj, nic do stracenia.
@jwayne: to jest dość realny problem, mógłbym spróbować, ale ja nawet chyba nie mam do tego talentu, większość rzeczy wydaje mi się niewystarczająco interesujących, za każdym razem pewnie bym się wahał czy to nagrać, dodatkowo, nie umiem gadać do telefonu podczas nagrywania, czuje się strasznie dziwnie przy takim czymś.
@jwayne: co ty mu doradzasz, jakieś filmiki.. (_ )

Część bezdomnych się #!$%@?, że nagrywa, zwłaszcza po kryjomu, @AntemuralePrzegrywitatis może skończyć z #!$%@? albo uszkodzonym sprzętem, część zawoła $$ za nagrania. Normiki z okolicy mogą z kolei wezwać psy i OP musiałby się tłumaczyć. Myślałem też nad czymś jak uniwersum kononowicza, tyle że wśród bezdomnych w ESP, głównie Polaków ;P, czy jakieś "wywiady" zanonimizowane z polskimi