Aktywne Wpisy
Chicoxxx66 +166
Może mi ktoś powiedzieć, co takie barany mają w głowie?
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
smooker +573
#cultowe (1017/1000)
Fine Before You Came - Lista z płyty Sfortuna (2009)
Nie dość że rzadkie pod tagiem genresy (niezbyt często zapuszczam się w emowe klimaty), to jeszcze na smutno krzyczane w języku włoskim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakoś całkiem niedawno (chyba nawet w tym roku) wpadła mi w łapy ich dyskografia i ta płyta nawet mi się spodobała, przez całkiem fajne gitarki bardziej z pod znaku #postrock niż post-HC/emocore.
W ogóle to rozwala mnie to że większości, muzyczna szufladka emo kojarzy się z jakimiś Tokiohotelami czy innymi gównami i z początkiem XXI wieku, podczas gdy punkowcy w Washington DC mają na ten temat inne zdanie od połowy lat 80 :)
------------
#cultowe - tag do śledzenia lub czarnolistowania przez tych którzy followują moją osobę z innych powodów niż muzyka.
Kiedyś przez tysiąc dni postowałem tu piosenki które z różnych względów weszły mi w głowę w ciągu ostatnich 20 lat. Teraz wrzucam już niekoniecznie codziennie rzeczy, które wtedy nie zmieściły się na liście, które mi się przypomniały, lub których słucham aktualnie. W dalszym ciągu szerokopojęty rock, metal, punk i pochodne.
https://rateyourmusic.com/~cultowe