Wpis z mikrobloga

@kopek ostatnio zacząłem skręcać sobie teraz testuje tyton ld a wczesniej tyton winstona. Wcześniej paliłem Winstony czerwone 100s. Polecam skrecac bo ogólnie wiesz co palisz do tego oszczędność kasy i ogólnie zauwazylem ze te oryginalne fajki mają w sobie jakiś syf który też truje, normalnie z 2-3 dni po przerzuceniu się na skreciory miałem mega zjazd jakbym rzucił jakieś narko albo inne g---o.
  • Odpowiedz
@zielonykrul: ja tez kiedyś wziąłem na próbę jak kolega mi polecił i również tak samo jak Ty. Pale winstona już od dłuższego czasu i jeszcze nigdy nie zdażyło mi się narzekać. Także również tutaj koledze @kopek polecam serdecznie
  • Odpowiedz
@kopek mam taką zwykla maszynkę najprostsza, skręcę sobie 10-12 papierosów w 10-15 min i jak mi się skończą to znowu siadam i kręcę xd. mam gdzieś w szafce jakąś elektryczna ale w sumie dostałem to kiedyś od kogoś i nawet nie wiem gdzie to się podziało. ale już wolę poświęcić to 30 minut dziennie i być bogatszy o parę złotych i do tego zdrowszy bo te oryginalne to paliłem jeden za
  • Odpowiedz