Aktywne Wpisy
ulan_mazowiecki +108
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Eeechhh gdzie ja znajdę różową która:
- nie pali papierosów ani nie ćpie
- nie przesadza z alkoholem (może nie pić)
- nie ma kolczyka w nosie
- nie jest brudnopisem
- nie chce mieć dzieci ani zwierząt
- jest wegetarianką
- jest ateistką
- nie głosuje na konfę ani na pis
- nie wierzy w gusła i astrologię
- ma mgr lub doktorat
- lubi przynajmniej jedno z:
Eeechhh gdzie ja znajdę różową która:
- nie pali papierosów ani nie ćpie
- nie przesadza z alkoholem (może nie pić)
- nie ma kolczyka w nosie
- nie jest brudnopisem
- nie chce mieć dzieci ani zwierząt
- jest wegetarianką
- jest ateistką
- nie głosuje na konfę ani na pis
- nie wierzy w gusła i astrologię
- ma mgr lub doktorat
- lubi przynajmniej jedno z:
Od kilku tygodni widać, że PiS rozpoczął na wykopie kampanię wyborczą 2023. W związku z tym chciałbym ostrzec przed PiS-owską taktyką, która jest ewidentnie widoczna i jestem w 100% pewien, że będzie szeroko stosowana.
Otóż wiadomo, że nie mogą sobie pozwolić na robienie wrzutek artykułów z TVP Info czy innej Gazety Polskiej bo te media są spalone. Ale są sobie takie tytuły jak ,,Gazeta Współczesna", ,,Gazeta Lubuska" czy ,,Głos Wielkopolski". Brzmią niewinnie, prawda? W rzeczywistości to głowy PiS-owskiej hydry spod znaku Polska Press. Tego są dziesiątki, jeśli nie setki.
Co więc robią? Biorą artykuł z TVP Info czy innego Radia Maryja, wklejają to do takiego Głosu Wielkopolskiego i wrzucają na wykop. Niemalże codziennie można się na to natknąć, niestety nierzadko z płomieniem na głównej.
#bekazpisu #polska #orlen #oswiadczenie #wybory
@zieloniutkazielonka: zapytaj o to @orlen_lite i @Karolina_Naja
@Peugot: znaczenie ma to w jaki sposób to wykorzystuje a orlen wykorzystuje to do szerzenia propagandy i szczucia na opozycję.
@Peugot: od poczatku bylo wiadome DLACZEGO PiSowcy wykupili tyle gazet. 'obrona polskosci' to byla sciema, na ktora lapali sie tylko zagorzali pisowcy. Zwlaszcza jak sie spojrzy jaka tuba propagandowa i bagnem stalo sie tvp
@bartja: Nie.