Wpis z mikrobloga

@elocotam: jak to w ogóle jest, że typ udaje babę, więc w programie o modelkach i modelach, gdzie mają podział na część dla mężczyzn i kobiet, dają go do sypialni z dziewczynami? xD To jest lifehack jak z kolonii w podstawówce. xD
  • Odpowiedz
@ArchDelux: to swoja droga :D ale dziwie sie ze go w ogole przyjeli. ani ladny nie jest, ma meskie rysy twarzy, dlonie duze jak facet, stopy... no dajcie spokoj. po c---a go tam trzymaja
  • Odpowiedz
@elocotam: Bo to się ogląda xD jeszcze bym zrozumiał jakby był już po operacji ale nie jest więc takie gadanie
" hello od dziś jestem kobita " to mnie rozwala nie potrafię tego zrozumieć
  • Odpowiedz
@F_M_K: @elocotam:

Bo to się ogląda xD

Dokładnie. Trzymają go jak małpę w cyrku, żeby ludzie kupowali bilety, czyli była oglądalność. A typek się cieszy, że przecież wszyscy biorą go na poważnie i uważają za dziewczynkę, a do tego że zostanie modelką. xD
  • Odpowiedz
@elocotam przez Twoje teksty ktoś znowu musi pilnie dzwonić do psychologa, bo siedzi i płacze, ktoś znów musi wziąć leki, by być w stanie wytrzymać to psychicznie, by nie myśleć o tym, że chce znów zrobić sobie krzywdę z powodu takich komentarzy. Ale dla Ciebie to przecież zabawa i żarty.
  • Odpowiedz
@F_M_K

To moge sobię od dziś mówić że jestem kobitą? :D dobrze w c--j :d

Oczywiście. Przecież wg tej logiki nikt nie może Ci tego odmówić ani traktować Cię inaczej, niż chcesz być postrzegany.
  • Odpowiedz