Aktywne Wpisy
lepaq +329
Randy_the_Ram +17
Ziomek opowiadał mi jak robili w Katowicach elewację na bloku. Było tam mieszkanie takiego małżeństwa. Codziennie jak chłop wychodził do pracy, to po rusztowaniu, przez okno wbijało trzech typów i ruchalo mu żonkę xD jeden po drugim wbijali xD gość był podobno programistą, także przyznawać się który to xD
Kobita szlauf, wiadomo, ale nie ma co się dziwić: baba ma swoje potrzeby, a taki progranista okularnik z garbem od siedzenia i bez
Kobita szlauf, wiadomo, ale nie ma co się dziwić: baba ma swoje potrzeby, a taki progranista okularnik z garbem od siedzenia i bez
Proszę to komentować z szacunkiem xD, tubylcy o nim mówią Stolica Podhala, a mając je na myśli, piszą o nim zawsze z dużej litery, także w prasie, np: - Dziś rano w Mieście zesrał się gołąb na betonie.
#nowytarg #zakopane #podhale #patologiazmiasta
Poza tym las kombinacki za chwilę zostanie zdewastowany, tak samo jak okolice kładki obok lotniska obok Boru na Czerwonem, wiesz co sie tam buduje.
I następne zdjęcia spod szpitala na górce.
Jeszcze te fotki gdzie góry sa bliżej niż w Zakopanem xD
Po cholere sie
@Zborro: Na przykład jakie miasto? Podaj przykład, i żeby nie było na Ukrainie albo w Rosji.
Nie ma gorszych dziur, miejsce jest dobre, góry, rzeka itp. ale to co zrobili z nim ludzie to piekło na ziemi.
Tak masz rację, plusem NT jest że można z niego wyjechać: do Krakowa, Zakopanego, nad Czorsztyn ( ͡
Gorlice, Sułkowice, Nowy Sącz, Sucha Beskidzka, Wadowice, Oświęcim, Zakopane, w okolicy masz same takie mieściny jak NT brzydkie jak noc listopadowa.
Serio im sie wydaje że inne miasta sa tak samo ohydne jak Nowy Targ? Żadne z powyższych nie jest brzydkie. Napisałeś z dupy, dla zabawy, w Zakopanem tez chyba nigdy nie byłeś. Raz mi jeden dzban napisał że to normalne że nie ma drzew bo to Miasto. Pytam go czy w Krakowie też nie widział drzew, czy w Zakopanem, nic nie odpowiedział. Po prostu ludzie zaczadzeni smogiem.
Nowy targ to walające się zagrzybione rudery i non stop wycinane drzewa. Są ulice gdzie ich praktycznie nie ma już, nad wodą też. Jest za to sporo patologii, biedy. Wiecej niż gdzie
Wyguglowałam najbrzydsze miasto w necie i wychodzi Legionowo. Spacerując po Legionowie widzę że wygląda inaczej, jest niefajnie bo sa bloki
Na jakąkolwiek nie wejdę ulicę to jest światowa w porównaniu z Nowym Targiem.
NT są jak slamsy w trzecim świecie.
Resztę miast uważam za wiele ładniejszą. Pamiętam Górny Śląsk sprzed lat, zdaje sobie sprawę czemu go tak hejtują, były miejsca które pamiętały 1 wojnę światową, i chyba od niej sie nie zmieniły, ale nie teraz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tam popłynęły do ludzi duże pieniądze i samorządy to wykorzystały. Oprócz tego że jest praca, to także życie pod każdym względem lepsze od nowotarskiego.
Wiem jaką opinię ma Wałbrzych od lat, dzięki