Aktywne Wpisy
wykop +17
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
Jak mijają Wam wakacje? Jesteście przed/w trakcie/czy po urlopie? Opowiadajcie! A my, zanim jeszcze przejdziemy do czytania Waszych wakacyjnych planów, najpierw damy Wam znać co ostatnio zmieniliśmy na Wykopie. A więc zaczynamy:
1. W kategoriach własnych dodaliśmy możliwość ustawienia domyślnej strony dla kategorii. Każda z Waszych kategorii może obecnie mieć ustawioną inną stronę startową. Osoby, które wolą czytać artykuły, mogą po wejściu w swoje kategorie od razu
Jak mijają Wam wakacje? Jesteście przed/w trakcie/czy po urlopie? Opowiadajcie! A my, zanim jeszcze przejdziemy do czytania Waszych wakacyjnych planów, najpierw damy Wam znać co ostatnio zmieniliśmy na Wykopie. A więc zaczynamy:
1. W kategoriach własnych dodaliśmy możliwość ustawienia domyślnej strony dla kategorii. Każda z Waszych kategorii może obecnie mieć ustawioną inną stronę startową. Osoby, które wolą czytać artykuły, mogą po wejściu w swoje kategorie od razu
felerny +797
komentatorzy w studiu: "jeśli miała przegrać, to chyba dobrze, że przegrała z Ukrainką"
brak słów na takie uniżanie się
#tenis
brak słów na takie uniżanie się
#tenis
Proszę to komentować z szacunkiem xD, tubylcy o nim mówią Stolica Podhala, a mając je na myśli, piszą o nim zawsze z dużej litery, także w prasie, np: - Dziś rano w Mieście zesrał się gołąb na betonie.
#nowytarg #zakopane #podhale #patologiazmiasta
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ciekawostka: Miasto Nowy Targ zostało uznane za najbardziej zanieczyszczone smogiem miasto w Polsce. Potwierdzam, jest armagedon. Także w lecie przy 30 stopniach, bo "Miastowi" palą w piecach na wodę ¯\_(ツ)_/¯
Dobrze tu ktoś napisał, jak w slamsach w Ameryce Południowej.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
W NT nie ma żadnych ładnych widoków? Zdjęcie zrobione 3 tygodnie temu.
czilera madam, ja w Zako do techbazy chodziłem, jestem z okolic xd
Nie wspominałaś o najbrzydszym, napisalaś n a j g o r s z e - a z perspektywy mieszkańca Zako jest wyjątkowo podłe - ceny usług i produktów wystrzelone w kosmos przez turystów, zakorkowane przez 360 dni w roku na
To jak fotki kablówki nowotarskiej, robione z drona na wysokości kilometra żeby to jakoś wyglądało. A naprawdę jest tak:
@Ziom166: Byłam dwa lata temu na ok. tydzień w Wałbrzychu. Nie zgodze się niestety także, widziałam strasznie obskurne uliczki ale całość nie najgorzej. Wałbrzych to Paryż w porównaniu do Nowego Targu.
Sorry, nie mam także ochoty rozmawiać o swoich chłopie ani matce czy okresie a zaraz do tego dojdzie. Trzymaj się tematu bez osobistych wycieczek i nie pisz o mnie na mirko wysrywu że usunęłam ci wpis dlatego trzeba mnie linczować do jutra co najmniej, bo tak tu