Aż ciarki przechodzą, nie wiem skąd tacy ludzie biorą się na świecie. Zobaczcie co znalazłam. Może znajdzie się ktoś zainteresowany pomocą zwierzakom. Takie sprawy należałoby nagłośnić, mam nadzieję, że kobieta zostanie odpowiednio ukarana.
"Kot został odebrany z pseudohodowli wraz z 72 innymi kotami, właścicielka podobno próbowała stworzyć nową rasę. Oprócz odebranych kotków, znaleziono 67 martwych. Wszystkie koty były głodzone, przebywały w dramatycznych warunkach, stłoczone w jednym domu..."
@Shagga: serio. bo wiarygodność takich informacji na tablicy jakoś nie jest duża, zwłaszcza, że przy takiej akcji na pewno jakiś shitstorm w mediach by był ;]
@fifithebest: Tam są ogłoszenia o kilku kotach, na gumtree też są, dopiero od wczoraj. Jeśli to prawda to afera jeszcze może być. Poza tym to raczej nie jest temat do żartów, bez przesady.
@fifithebest: @padobar: Kociarze boją się słowa śmierć czy "kotek zdechł" one odchodzą za tęczowy most. To takie ładne sformułowanie, nie kojarzy się ze śmiercią.
@Shagga: mało prawdopodobne, bez żadnego innego potwierdzenia oprócz czyjegoś ogłoszenia. poza tym wolę założyć, że to fejk niż że tacy ludzie się szwendają po świecie, to pozwala mi na zachowanie spokoju psychicznego ;]
@TheMan: Już tak nie generalizuj. Też jestem kociarzem w sumie, ale zdaję sobie sprawę, że koty kończą swój żywot. Jak każda żywa istota. Czy w sposób naturalny, czy poprzez chorobę, czy po prostu ktoś w tym "pomógł".
@Shagga: Kwestia tego na ile ta sprawa z ogłoszenia jest prawdziwa. Nie szukam dowodów czy to fejk - samo się pewnie okaże w najbliższym czasie czy to prawda czy fałsz. Poprzednia właścicielka popłynęła
Faceci, jak podoba wam sie ta kobieta ? Kobiety, co myslicie o jej stylu ? Te brwi,rzęsy,usta, makijaż, opaleniznę, piersy, ubor itd. Ocencie jej wyglad
tu jest miejsce na opinie wszystkich tych, którzy piszą że to nasza wojna, oraz tych którzy nazywają innego mireczka onucą, bo nie zgadza się z ideologią wykopków z tagów #ukraina #rosja i #wojna (⌐͡■͜ʖ͡■) Nie zapraszam do dyskusji xD
Aktywne Znaleziska
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
link: http://tablica.pl/oferta/kocia-tragedia-potrzebny-dom-tymczasowy-pomozcie-ID4hoVh.html#11189db877
#koty #zwierzaczki #pomoc #afera
@Shagga: Kwestia tego na ile ta sprawa z ogłoszenia jest prawdziwa. Nie szukam dowodów czy to fejk - samo się pewnie okaże w najbliższym czasie czy to prawda czy fałsz. Poprzednia właścicielka popłynęła