Aktywne Wpisy

PiccoloColo +45
#!$%@?łem schabowe browarem, bo ciągle zapominam kupić tłuczka.
źródło: temp_file1405283275768175172
Pobierz
Szyszkalogin +10
#przegryw Co za paradoks chce baby a jednocześnie nie chce bo boje się opuścić strefy komfortu. Przecież z babą to się trzeba spotykać to kiedy ja mam jeść ciperki i grać na kompie? Pomijając to że znajdę babę a na to jest 1% xd

Dzień 24/100 kursu 100 days of SwiftUI
Dzisiaj nic wielkiego nie było, 3 zadania testowe do poprzednich projektów:
-Go back to project 1 and use a conditional modifier to change the total amount text view to red if the user selects a 0% tip.-Go back to project 2 and replace the Image view used for flags with a new FlagImage() view that renders one flag image using the specific set of modifiers we had.
-Create a custom ViewModifier (and accompanying View extension) that makes a view have a large, blue font suitable for prominent titles in a view.
wykonane poprawnie.
Z tego co widziałem to w ramach następnych dni do samego końca będzie przeplatane aby udoskonalać początkowe appki o nowo nauczone się rzeczy. Fajnie, można sobie przypomnieć co było wcześniej.
Jutro Day 25: Consolidation II - spojrzałem i widzę, że będzie tam troszkę więcej pracy, dobrze że wypada w niedzielę, będę mógł spokojnie do tego usiąść.
#naukaprogramowania #ios #swift