Wpis z mikrobloga

@HamujPiety: liczyłem na to, ale Zwyrol sprytnie się wycofał z tego cage i wine, że nie będzie cage zwala na Jace bo dał warunek "jak obiecasz mi, że nie będziesz gadał o dzieciach to dostaniesz cage, jak nie obiecasz to nie dostaniesz" dobrze wiedział, że to logiczne, ze Muran sienie zachowa jak piesek i nie powie "okej skoro tak to Ci sylwku obiecuje, że nie będę o dzieciach gadał, daj
  • Odpowiedz
@Legit_Info_12: widziałem szota z pół roku temu że już miał przecieki że będzie kręcona afera przez tych dwóch gejów w ramach zemsty. I był dość osrany ale cieszył się że na szczęście jej nie łapał nigdzie wkoncu
  • Odpowiedz
dobrze wiedział, że to logiczne, ze Muran sienie zachowa jak piesek i nie powie "okej skoro tak to Ci sylwku obiecuje, że nie będę o dzieciach gadał, daj mi cage, prosze!!" sprytny ten zwyrol nawet

@Legit_Info_12: to niezłe projekcje xD
  • Odpowiedz
@Legit_Info_12: Co Muranowi szkodziło powiedzieć, ok - nie poruszę tematu Nitra i jego rodziny?
Przecież Jaca sam cały czas prosił się o Cage, a jak dostał jeden warunek to powiedział, że nie będzie się prosił.

Jaca nie chciał mieć tego cage, ale chciał tylko zrobić, wrażenie że chce i będzie atakował Zwyrola tak, żeby mu nie mógł odpowiedzieć.

Boobsman był 9 lat temu, w najgorszym dla Zwyrola wypadku, można podciągnąć to pod art. 199 KK "jako inne czynności seksualne" - kara do 3 lat pozbawienia wolności, czyli przedawnienie po 5-ciu
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: za rozbój grozi do 12 lat, więc zupełnie inna klasyfikacja czynu, ale jakbyś nawet mnie napadł i okradł 10 lat temu (tu przedawnienia by nie było) i nagle by mi się to przypomniało, że mi to 10 lat temu zrobiłeś, więc idę na policję, składam zeznania. Ty przychodzisz w celu złożenia wyjaśnień i mówisz, że nie okradłeś, bo robiłeś taki performens, że robiłeś ustawione akcje rozboju z ludźmi, z
  • Odpowiedz