Wpis z mikrobloga

@R34P3R: nie bronię zwyrola bo ma za uszami ale ten artykuł to jest dramat szukanie g---o burzy że została złapana na cycka i Julka ma traumę do dziś i żałuje że nie poszła do sądu wyłudzić odszkodowanie tak to rozumiem z tego artykułu. Niech ten pierwszy żuci kamieniem kto nigdy za małolata nie złapać laski za b---t
  • Odpowiedz
@wataf666: napisałem że za małolata czasami się robiło takie żarty w podstawówce czy na podwórku. Widzę że jesteś zdziwiony taką sytuacją może wolisz łapać facetów i tobie jest potrzebny lekarz.
  • Odpowiedz
@wataf666: ok rozumiem może źle to przedstawiłem trochę. Ale widząc zdjęcie ktoś wstawił wyżej jak łapie laskę dwoma rękami perfidnie za b---t na ulicy to lekko przesadził ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@HamujPiety: nawet mnie to nie zdziwilo :) tak samo jak typiara co sie jej przypomnialo ze kilka lat temu Cristiano Ronaldo ja zgwalcil (swoje droga dobre mial tabletki ze ja tak dlugo trzymalo)
  • Odpowiedz
@R34P3R: W najgorszym przypadku dla Zwyrola można to podpiąć pod art. 199 KK (choć nawet od razu po zdarzeniu i przy świadkach byłoby ciężko) - ale przedawnienie po 5-ciu latach, więc nie ma to prawnego znaczenia.
Zwyrolowi co chwilę ktoś to wyciąga i internetu to nie ruszy.
  • Odpowiedz
została złapana na cycka

@HamujPiety: Czytasz artykuły? Nie złapał jej bo się obroniła, szybko zareagowała i odepchnęła jego rękę. Ale nagranie puszczono w sieci, a na nią wylał się ogromny hejt. Dziewczyna była niepełnoletnia, więc jak najbardziej mogło to wywołać w niej traumę. Nie b--ń tej akcji.
  • Odpowiedz