Zapisałem się jakiś czas temu na grupowe warsztaty, żeby wyjść do ludzi. Podoba mi się, że mogę spędzić jakoś czas z innymi, a nie siedzieć samemu przed kompem xD ale czuję ogromną przepaść między mną, a innymi. Gadamy, żartujemy itd, ale czuję że nie pasuję do nich. Mam wrażenie, że moje miejsce jest przy kompie jakkolwiek głupio to brzmi xD Moje doświadczenia życiowe są niewielkie przez co czuję się trochę obcy i bezwartościowy w pewnym sensie w porównaniu do innych (też głupio brzmi, wiem). Jest to jednak ciekawe doświadczenie i dalej będę próbował się jakoś odnaleźć wśród ludzi, chociaż szanse są pewnie niewielkie hmmmm. Oprócz tego ludzie #samotnosc #wychodzimyzprzegrywu
@aberotryfnofobia: o, ktoś przeczytał do końca =D miałem wątpliwości, że komuś się będzie chciało czytać taki długi tekst, więc dałem na końcu bardzo śmieszny mem wypokowy ( ͡°͜ʖ͡°)
Wrzucalem dzisiaj filmik rozebranej kobiety ktora dumnie terrorysci z Palestyny wiezli na tyle ich auta z polamanymi rekoma i nogami, okazalo sie ze to obywatelka Niemiec ktora byla akurat w Izraelu na urlopie i spotkal ja niespodziewanie Islamski swiat. #izrael #palestyna #wojna #terroryzm
#samotnosc #wychodzimyzprzegrywu