Aktywne Wpisy
Phantom-Zero +1
#gotowanie Co robicie z mięsem od rosołu? Nie lubie go a mieszkam sam. Macie jakieś patenty żeby go nie zmarnować?
banans +40
Abstrachując o tej całej dyskusji o samej pandemii i tego czy to było sztucznie czy naturalnie wywołane, zauważyłem że od 2020r. zmieniło się bardzo wiele rzeczy, ale najbardziej, to to że ogólnie ludzie się bardzo zmienili, tak jakby ktoś Nam wtedy "przestawił" coś zbiorowo w naszych mózgach. Jest o wiele trudniej o wartościowe znajomości, nie mówiąc już o szukaniu tej drugiej połówki. Też od tamtej pory czuć że tak jakby energia świata
Nie zbaczaj z tematu...
Tak samo przy kampanii dotyczącej ustawy eksmisja za pomówienie, jakimś dziwnym trafem też nie można znaleźć tego co twierdzisz.
Jesteś zwykłym kłamcą.
@RedTiger: no to przecież ty mówisz o czymś co nie ma miejsca. Jak byś zobaczył plakat z ofiarą wypadku samochodowego na którym mówi "on był pijany" to byś uznał to za sugestię, że wszyscy sprawcy wypadków to mężczyźni? XD
Statystyki są jednoznaczne - mężczyźni równie często są ofiarami przemocy co kobiety. Jedyne czego dowodzi to, że jak piszesz "100% zakładanych spraw dotyczy mężczyzn" to to, że mężczyźni którzy są ofiarami nie zgłaszają tego, a nawet jak zgłoszą, to nie mogą liczyć na żadną pomoc. Nawet na wykopie miałeś opisywane przypadki, gdy
@Fidel1: już drugi raz piszesz to hasło w tej wersji, weź się ogarnij xD
@Fidel1: nie można znaleźć czego?
@rybsonk: Nagonka na mężczyzn trwa od dawna w tym temacie. Przedstawiłem dowody na to, skoro to nie przekonuje. To znaczy, że mam odczynienia z kimś, kto takich dowodów nie uznaje. Kończę, dowidzenia.
Że były to kampanie dotyczące przemocy domowej wobec kobiet, nie pamiętasz swoich twierdzeń,?
Hasła "p-----c ma płeć, mężczyźni są sprawcami, a kobiety i dzieci ofiarami" też będziesz bronił? Jakie teraz odstawisz fikołki?
Jak chcesz przeczytać coś wartościowego w temacie to tutaj jest publikacja, która przeczytana że zrozumieniem, powyższą "infografikę" plasuje w kategorii "nieśmieszne żart". Rozumiem, że gwałty to nie p-----c? A co się molestowaniem na różnych poziomach, to p-----c czy nie? Czemu ta wielce oświecona i fografika, akurat jakoś tak przypadkiem pomija te tematy?
https://sledztwopisma.pl/sledztwo-w-liczbach/p-----c-seksualna-wobec-kobiet-tabu-obniza-statystyki/
@Fidel1: to jest idiotyczne hasło którego nigdy nie broniłem i dziękuję, ale nie zamierzam naśladować ciebie w robieniu fikolkow logicznych.
@Fidel1: fikolarzu, to są wszystko kampanie przeciw przemocy domowej a konkretniej wobec kobiet. Czemu żądasz od centrum praw kobiet, żeby robiły kampanie o przemocy wobec facetów?
Nikt nie uwierzy w twoje kłamstwa.
przecież to ty cały czas odstawiasz fikołki.