Aktywne Wpisy
wykop +16
Dzień dobry, Wykop! Wypoczęci? (ツ)
Długi majowy weekend za nami, a więc wracamy do Was z gotowymi zadaniami! Ale od początku. Przeanalizowaliśmy Wasze ostatnie zgłoszenia, kilka tematów dość często się w nich powtarzało, a więc uznaliśmy, że są dla Was wyjątkowo ważne - i to od nich zaczęliśmy!
1. Pierwszym z takich tematów jest zakładka "Obserwowane" oraz problem z wyświetlaniem w niej treści z tagów. Przeanalizowaliśmy ten problem. Co prawda konieczne było
Długi majowy weekend za nami, a więc wracamy do Was z gotowymi zadaniami! Ale od początku. Przeanalizowaliśmy Wasze ostatnie zgłoszenia, kilka tematów dość często się w nich powtarzało, a więc uznaliśmy, że są dla Was wyjątkowo ważne - i to od nich zaczęliśmy!
1. Pierwszym z takich tematów jest zakładka "Obserwowane" oraz problem z wyświetlaniem w niej treści z tagów. Przeanalizowaliśmy ten problem. Co prawda konieczne było
magdalena-gaska +20
Czy zostawianie śladów spermy po waleniu konia na kołdrze jest normalne? Mój niebieski twierdzi, że tak, przecież zaraz wsiąknie i nie będzie widać, a chusteczki to eskimosi wymyślili żeby sie bogacić,
Co noc idzie spać i otula się w spermę, a ja się czepiam
#logikaniebieskichpaskow
Co noc idzie spać i otula się w spermę, a ja się czepiam
#logikaniebieskichpaskow
#mecz
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora