Aktywne Wpisy
Z ambitnej osoby, z wyróżnieniami na studiach na politechnice, doszłam do momentu, że po prostu marzę o pracy typu żabka / biedronka / stacja paliw, ale nie wiem jak zniosę presję rodziny, że jak to tak, ja taka mądra miałam być, a w sklepie pracuję. 3 lata pracy z szefem narcyzem sprawiło, że czuję, że spleśniał mi mózg, a pewność siebie szoruje po dnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Elberus +171
Jak padną słowa zaprzeczenia, zaraz pada pytanie "ACO RUZOFE MAJOM DO ZAOFEROWANIA PRUCZ SEGZU??"
I teraz udowadniaj każdemu mitomanowi z osobna, wypisując różne podpunkty.
Ale ci sami mitomani nie kwapią się do napisania, co niebiescy mają do zaoferowania różowym xD
Wychodzą z założenia, że kobieta musi UDOWODNIĆ że coś daje, coś robi, czymś się interesuje, ma wartość. Niebiescy według tych głąbów mają te zalety przypisane domyślnie, z racji płci (XDD).
Kobiety nie mają do zaoferowania nic poza seksem? TY udowodnij, że tak nie jest!
Mężczyźni nie mają nic do zaoferowania kobietom? Również ty udowadniaj, że tak jest!
A potem i tak padają słowa z kopiuj-wklejek gdzie żaden piszący te słowa wykopek nie zastanawia się nad tym co napisał, tylko napisał to, co cała masa takich jak on przed nim, a on tylko powtarza.
Jak armia inceli, pod sztandarem Blackpilla, ślepo wykonująca rozkazy.
(A ich argumenty to w 80% bzdury).
Ps jak masz swoje racje, swoje zdanie i poglądy, to jesteś trollem xDDD
#blackpill #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #s--s #mgtow
Komentarz usunięty przez autora
Stało się tak bo nie masz nic do zaoferowania poza seksem w którym i tak jesteś słaba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AlienFromWenus: a dlaczego wkurzają? goście żyją w swoim uniwersum to co cię obchodzi co w nim tam sobie gadają :)
no chyba że ci się spodobał jakiś przegryw który wyznaje te "mądrości", przyznaj się :)
Wszyscy mówią, że loszki to k---y - ale teraz popatrzcie na poważnie.
Sięgnięcie pamięcią swoje znajome. Ile z nich ma jakiekolwiek zainteresowania? (Zainteresowania - czyli nie oglądanie seriali, słuchanie muzyki i inne g---o)
Może z 5-10% rzeczywiście może o sobie powiedzieć, że ma jakieś hobby.
Reszta jest zajęta siedzeniem na dupie (btw. Nienajlepszej z resztą) i o-----------m lodów, czekolad czy innego żarcia po to, żeby potem w--------ć go więcej podczas plakania,
Piszą farmazony często obrażając niebieskich, którzy nie zgadzają się z ich teoriami. Młodym wmawiają, że lepiej iść na dziwki już w wieku 18 lat, niż mieć potrzebę bycia w związku (a to, kto jaką ma potrzebę, zależy od niego, ktoś kto chce związku i bliskości nie zadowoli się samym seksem), pisząc kocopoły, że baby są takie i takie i siakie, mimo iż w zasadzie nie mają na tym polu
Stare i nudne
@Latarenko: haha hehe jaki fajny komentarz, taki nie za mądry i nie za oryginalny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tak że chill ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przez stereotypy później faceci w związkach z babami traktują je przez pryzmat tych stereotypów a jak baby robią coś innego to jest kwik i niezrozumienie xd
Komentarz usunięty przez autora