Wpis z mikrobloga

Po przeczytaniu #redpil #przegryw na których nic sensownego poza obrażaniem kobiet i wewnętrznymi sporami pod tytułem czy da się wyjść z przegrywu i czy kobieta może przegrać zycie się nie pojawiło, stwierdziłam więc ze pora na drugą część teorii, w końcu ławka rezerwowych betabankomatów nie zrobi się sama, alfę trzeba chociaż spróbować usidlić, a ściana coraz bliżej. pora na drugą część teorii, kupiłam trochę książek na tematy damsko męskie (czyt. fachowej literatury) które po przeczytaniu oddam pod płaszczykiem troski koledze który wyszedł niedawno z więzienia siedząc za gwałt którego nie popełnił i znowu szuka kobiety, niczego się ucząc, na razie gramy w pokemony chodząc kilometrami na spacery i gadajac o wszystkim i o niczym, napisze o nim jeszcze. Ćwiczę przed lustrem udawanie słodkiej idiotki mizdrzac się, ale nie wychodzi mi to jeszcze przekonywujaco, przeraża mnie fakt wyjścia do klubu po 15 latach przerwy i smalltalku o niczym, wystawienie się na spermiarzy, bo mam zupełnie inne horyzonty niż jako nastolatka i wolałabym jeździć na rowerze i wyrabiać sobie nogi, albo połączyć jedno z drugim i porozwozic przy okazji zakupy na ubierze lub #ubereats no ale co praktyka to praktyka i trzeba będzie to odbebnic, na razie trzeba będzie przebrnąć przez próbę zrozumienia mężczyzn ta lektura i zastanawiam się czy będzie to katorga, bredniami czy coś ciekawego z tego wyciągnę #pinkpil #ksiazki #literatura #wyjsciezprzegrywu #seks #podrywajzwykopem
KingaM - Po przeczytaniu #redpil #przegryw na których nic sensownego poza obrażaniem ...

źródło: comment_1666685497f9pELuui7Zzk8fKXAuK1Cb.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@KingaM: to fajnie, że coś próbujesz robić, ale czy te książki nie sprawią przypadkiem że przestaniesz być sobą? Jakieś udawanie, żeby tylko się przypodobać jest męczące. Taka tylko mała dygresja z mojej strony.
  • Odpowiedz