Wpis z mikrobloga

robie karbonare ze śmietaną, boczkiem i goudą i w sumie mam #!$%@? kto co o tym powie bo mi to zajebiście smakuje
based
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Raisei-chan: nie chce mi się robić ale wyobraź sobie takiego mema z tym sojakiem i tym chadem i sojak to włoch który tam płacze że uuu bebeb nie wolno tak musisz sraką szynkę dać bo inaczej to nie karbonara itp

a chad to hindus gdzie się cieszy że robisz tikka masale tak jak chcesz bo w Indiach mają pierdyliard wariatów i każdy je jak lubi
  • Odpowiedz
@Raisei-chan: ja jem bigos ale bez kapusty i bez boczku, ze schabowym, w jednym kawałku, w panierce, smażonym na patelni, do tego mizeria i ziemniaczki gniecione.

Mam #!$%@? co kto powie bo mi zajebiście smakuje.

A jutro też jem bigos ale tym razem z makaronem, feta i szpinakiem, no i też bez kapusty czy mięsa.
  • Odpowiedz
robie karbonare ze śmietaną, boczkiem i goudą

@Raisei-chan: ja dzisiaj jem rosół, co prawda bez bulionu, warzyw i makaronu, jest tylko grilowany antrykot ale nie obchodzi mnie co ktoś powie o moim rosole
  • Odpowiedz
robie karbonare ze śmietaną, boczkiem i goudą i w sumie mam #!$%@? kto co o tym powie bo mi to zajebiście smakuje

based

@Raisei-chan: znaczy spoko. Masz prawo lubić makaron ze śmietaną, serek oraz boczkiem. Trudno nie lubić, bo to dobre. Tylko to nie jest carbonara ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz