Wpis z mikrobloga

via Rowerowy Równik Skrypt
  • 39
914 307 + 61 = 914 368

Powoli śrubuje rekord km w ciągu roku. Dzis ładnie, troszke chlodnawo na poczatku i mokro. Pozniej coraz cieplej. Trzeba uważać na mokre liscie na ścieżkach, bardzo zdradliwe na zakrętach. Na powrocie pojawił sie mocniejszy #wmordewind (°° Zaczynam zastanawiać sie tez nad trenazerem aby moc cos pokrecic zima.

#rowerowyrownik #wykoptribanclub

Skrypt | Statystyki
WhoNext - 914 307 + 61 = 914 368

Powoli śrubuje rekord km w ciągu roku. Dzis ładnie,...

źródło: comment_1666562442jv0ht9zOHYT7KKc5C3W9ON.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Zaczynam zastanawiać sie tez nad trenazerem aby moc cos pokrecic zima.

@WhoNext: niby spoko, ale trzeba mieć sporo miejsca na to, najlepiej pomieszczenie z którego można po treningu wyjść i je przewietrzyć. Poza tym potrafi być głośno, więc jak masz sąsiadów pod sobą to też różnie może być.

No i nie ma się co oszukiwać, to nie to samo co jazda na świeżym powietrzu. Na siłowni 40 minut na rowerku
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Paczek_w_masle mam daleko do silowni, miejsce na trenazer mam bo pietro w surowym stanie wiec zima tam byloby kilka stopni, nawet uzywke na rolce bym kupil z mozliwoscia podpiecia do zwifta czy innej apki by sie nie zanudzic. Na rower u mnie ciezko zima bym jezdzil bo na drogach niesamowita ciapa zawsze jest. O halas sie tez nie martwie bo jak pisalem pietro niewyremontowane w surowym stanie plus pod nim akurat
  • Odpowiedz