Wpis z mikrobloga

Kurde weźcie przekonajcie @Legit_Info_12 żeby zrobił ze mną sparing. Gość był chętny wpaść ale nagle zmienił zdanie :D
Krótka ankieta:
#famemma

Czy Legit_Info_12 się obsrał?

• Tak 50.0% (21)
  • Jeszcze jak 50.0% (21)

Oddanych głosów: 42

• 28
@Menosas: ale Ty młody odklejony jesteś xD, wyraźnie napisałem, że wbijam na sparing tylko masz podać numer telefonu i odebrać na face time, obsrałeś się i farmazonisz oraz przekręcasz kota ogonem, no cóż, kto by się spodziewał, jak kiedyś odważysz się podać numer telefonu i odebrać na face time to pisz do mnie, a jak się boisz to nie zawracaj mi dupy chłopcze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Menosas: ale tak będąc całkowicie beztronnym jeśli tym razem nie trollujesz to skąd gość ma wiedzieć czy na pewno sparing się odbędzie mając zapewnienie gościa którego nigdy na oczy nie widział? ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja też bym nie jechał załóżmy w #!$%@? kilometrów na sparing z gościem z neta którego nie widziałem/nie znam, żeby na przykład na miejscu się dowiedzieć, że zostałem "strollowany", lub kogoś nie
@Menosas: @Menosas: będę Ci to samo wklejał to za 20 razem może zrozumiesz xd

ale Ty młody odklejony jesteś xD, wyraźnie napisałem, że wbijam na sparing tylko masz podać numer telefonu i odebrać na face time, obsrałeś się i farmazonisz oraz przekręcasz kota ogonem, no cóż, kto by się spodziewał, jak kiedyś odważysz się podać numer telefonu i odebrać na face time to pisz do mnie, a jak się boisz