Aktywne Wpisy
FejsFak +948
Wrzucam zdjęcie a plusy same lecą
#stepujacybudowlaniec
#stepujacybudowlaniec
DerMitteleuropaer +365
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Niedowartościowanie kobiet cucoldstanów też swoje robi, to nie zbyszek zakolak jedzie po hiszpańskie kobiety, tylko enrico erazmus leci po proste i łatwe julie i karoliny.
Bo kiedyś nie było depresji tylko chłop brał sznur i się wieszał w stodole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W Polsce nie dość, że ją wyręczy to jeszcze da napiwek..
U nas trzeba być prawdziwym Supermanem żeby sprostać wymaganiom "wschodnich kobiet".
Poprzednie pokolenie zawaliło na całej linii, masa błędów w wychowaniu..
Ja wiem jak wyglada sytuacja na tym zgnilym zachodzie - nikt nie daje #!$%@? o to, czy jestes facetem i chodzisz w sukienkach bo masz taki kaprys, czy jestes baba i pracujesz jako kierowca ciezarowki. Kazdy moze byc soba. Nie ma presji spolecznej na bycie schematycznym i
@little_muffin: gdzie? Wychowywani i nauczani jesteśmy przez kobiety, które kastrują w nas męskość.
ale nie swoim laskom, bo te jak tylko wyczują problem, to uciekają
A widziałaś i spotykałaś się z holenderkami?
Znaczna różnica w podejściu do faceta.
I to na duży plus.
@little_muffin Dopóki nie miałaś 1000 związków, a sama potrafisz badac, to taki dowód anegdotyczny schowaj sobie w czapkę.
@
warto zauważyć że to przekonanie wcale nie wzięło się z kosmosu xD nie mówię że to norma, ale w Polsce jest nadreprezentacja prawaków zarówno wśród mężczyzn jak i kobiet (przy czym u kobiet nie aż tak znaczna, ale dalej obecna)
@Halbr: co dlaczego? Dlatego, ze kobiety w PL np. mają wyższe wykształcenie, im wyższe wykształcenie tym chetniej siegasz po pomoc bo masz wieksza samoswiadomosc chorob psychicznych i dbania o zdrowie psychiczne.
@little_muffin Bo nie znam przyczyn, więc w przeciwieństwie do Ciebie, ich nie wymyślam. Ty masz swoje zdanie, tyle że po co je pisać, skoro jest bezwartościowe, bo niczym nie poparte. Nie wiem, dlaczego Ci się uroiło, że skoro nie znasz przyczyn i nie masz dowodów, to możesz je wymyślić xd
@little_muffin Kolwjny raz wyciągasz bezpodstawny wniosek. Twoja płeć
@
@Halbr: no ja ukonczylam UJ, a Ty? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co to masz za wyzsze wyksztalcenie, pochwal sie.
kochaniutki, zapewniam Cie, ze nie mialam zadnego lepszego startu, wszystko co mam to moja ciezka praca - czesto okupiona placzem, trudem, nawet problemami zdrowotnymi. Mialam taki sam start jak Pan Mariusz, tylko