Aktywne Wpisy

Arbuzlele +149
zapomniałam wam się pochwalić że skończyłam #puzzle
konkretniej te które mają 13200 elementów.
ja dla skali ( ͡º ͜ʖ͡º)
#chwalesie #atencyjnyrozowypasek #hobby #ukladajzwykopem
konkretniej te które mają 13200 elementów.
ja dla skali ( ͡º ͜ʖ͡º)
#chwalesie #atencyjnyrozowypasek #hobby #ukladajzwykopem

marian_kopyto +34
Uważam, ze to uniwersum się niestety kończy. Poczyniłem dzisiaj rozmowy z moim znajomym, który może stać się potencjalną gwiazdą nowego uniwersum. Przedstawiłem mu wizję czym jest streaming i czym to się je. Domek na wsi, warunki wesołe :) Myślę o 5 kamerach, wewnątrz jedno pomieszczenie oraz kamery na zewnątrz bo przedstawiłem mu projekty które mieli by do zrobienia. Było by zainteresowanie z waszej strony czymś takim?
#danielmagical
#danielmagical
Sony żąda aby (po przejęciu Activision przez Microsoft) Call of Duty nie miało żadnych korzyści dla Xboxa, w tym:
- DLC
- osobne tryby
- jakiekolwiek korzyści z GamePass
TEŻ SONY:
https://www.eurogamer.net/after-five-years-of-xbox-exclusivity-call-of-duty-switches-to-playstation
LECHU
CZECH
Kolejna chorągiewka co uderza tam, gdzie mu więcej ludzi kliknie w linka i trafi na profil/streama.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
z gimnazjum jeszcze nie wyszedłeś mentalnie?
gdzie tu masz linki? kolejny z urojeniami
@LechuCzechu: nie, a o co chodzi?
@LechuCzechu: na profilu na wykopie
@Jestemkoksupotezny: a kiedy Sony próbowało kupić
@Jestemkoksupotezny: i zostawiło Bungie wolność wydawniczą o czym od razu poinformowali przy ogłoszeniu przejęcia
@Jestemkoksupotezny: nie dawał, bo nie mógł. Myślisz, że gdyby miał
@Jestemkoksupotezny: no właśnie nie zapewnia. MS przy przejęciu powiedział tylko, że dochowa umów i tyle. Przy przejęciu Bethesdy od razu mówili, że kolejne gry będą exami dla platform z GPU. Więc kupili wydawcę i od razu mówili o ekskluzywności, a nie wolności wydawniczej.
@
@Jestemkoksupotezny: z tego samego powodu dla którego na Androidzie nie ma Apple Pay, na iPhonie nie ma Google Pay, z tego samego powodu dla którego na Xboxie nie ma PS+ czy nie było PS Now. Ja wiem, że nawet Ty nie jesteś aż tak głupi żeby tego nie rozumieć. Nikt nie będzie promował konkurencji, tylko wprowadzi konkurencyjną usługę. To nie jest tak, że MS
I nadal wydaje w tej generacji więcej dobrych gier niż MS - to kto tutaj jest większym memem? (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Wydawało mi sie, że w tym całym ambarasie chodzi o dobre gry, ale jak się okazuje xboksiarzom od dłuższego czasu chodzi bardziej o to, aby je*ac Sony, czegokolwiek by nie robiło,
@Jestemkoksupotezny: Tylko że średnia #!$%@? znaczy, chyba że uwielbiasz tracić czas na jakieś średniaki lol xD MS od czasu GoW 3 chyba nie wydał AAA, która dostałaby 90+ na meta i nie byłaby Forzą albo Flight simulatorem i to chyba wiele mówi o tym co się stało po czasach x360.
I nie piszę kto w tej generacji wydał więcej dobrych gier, na pierwszy rzut oka na razie remis, ale tuż za rogiem jest nowy GoW. Nie analizowałem tego ¯\_(ツ)_/¯
Brandzlowanie się do średniej wydawcy to widzę jakiś nowy trend fanboizmie xD
Sony to jednak rękojmia świetnych gier AAA, MS to tak średnio - popatrz, od 2011 r. nie wydali gry AAA, która dostałaby 90+ na meta i nie byłaby Forzą albo Flight simulatorem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡
@Jestemkoksupotezny: ta od 1960 od razu xD A Forza jest super, chodzi o to, że to samochodówka a nie przygoda dla jednego gracza w stylu Uncharted czy GoW. Tego MS zwyczajnie brakuje. A jak te wiecznie zapowiadane gry MS wyjdą i będą super - no to super, pogram sobie w nie xD
Najbardziej chciałbym dostać fajną, fabularną przygodę dla jednego gracza. Od MS nie dostałem takiej na poziomie 90+ meta od 2011 r.
No to czemu tu jest ze 3 gry od MS miały meta 90+? Co to za 3 gry?
Our runaway winner of this year's Publisher of the Year honors, Microsoft certainly published fewer titles in 2021 than it does in a typical year. But what games it did publish were
Komentarz usunięty przez autora