Aktywne Wpisy
skrajnie-umiarkowany +1327
Zmarł polski żołnierz raniony na granicy.
W tym wątku wrzucamy mordy tych którzy szczuli przeciwko Polsce, przeciwko polskim żołnierzom i SĄ ZA TO WSPÓŁODPOWIEDZIALNI
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja
W tym wątku wrzucamy mordy tych którzy szczuli przeciwko Polsce, przeciwko polskim żołnierzom i SĄ ZA TO WSPÓŁODPOWIEDZIALNI
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja
rosea_balteum +106
Cześć! ʕ•ᴥ•ʔ Brakuje mi jeszcze kilku odpowiedzi do ankiety do pracy dyplomowej.
Jeśli chociaż raz korzystaliście z Paczkomatów InPost (a pewnie tak jest), ankietka jest dla was. Nie powinna zająć więcej niż 5 minut.
W ramach małej motywacji dorzucam skromne #rozdajo 30zł na wybrany bon podarunkowy lub bliczkiem na telefon. ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Link do ankiety:
Jeśli chociaż raz korzystaliście z Paczkomatów InPost (a pewnie tak jest), ankietka jest dla was. Nie powinna zająć więcej niż 5 minut.
W ramach małej motywacji dorzucam skromne #rozdajo 30zł na wybrany bon podarunkowy lub bliczkiem na telefon. ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Link do ankiety:
Teraz na facebooku setki komentarzy, że "jak to mozliwe", "szkoda, że nie można mu było pomóc", "powinien...", a tak naprawdę nikt żadnemu facetowi nie pomoże. Co więcej - kobiety go tylko zgnoją. "Facet jesteś czy baba", "Weź się w garść", "Nie bądź cipą...".
Wbrew pozorom Mariusz Lepak podejmując decyzję o samobójstwie zrobił najlepszą rzecz jaką mógł zrobić - włączył live stream na Facebooku. Gdyby nie to - nikt o jego śmierci nawet by nie usłyszał, a tak - mówi o tym cała Polska.
Każdy z tych 5000 facetów, którzy decydują się na #samobojstwo , powinien włączyć live, może gdyby było rocznie 5000 takich live-streamów - 13 samobójstw dziennie - może wtedy w naszym kartonowym kraju wreszcie by się coś zmieniło w zakresie psychologicznej opieki zdrowotnej, w zakresie #depresja i świadomości tego co się dzieje...
Tylko chyba p0lkom raczej nie byłoby to na rękę, gdyby okazywało się, że pewnie z 2k-3k... a może nawet 4k facetów rocznie postanawia się zabić przez zdradę żony czy dziewczyny.
Kobiety, czemu wy zdradzacie swoich facetów?
#psychologia #psychiatria #zdrada
@ziuaxa: W jaki sposób chcesz pomóc osobie która niedługo popełni samobójstwo? Wysłać go na przymusowe leczenie do psychiatryka? Nie ma skutecznego sposobu na myśli samobójcze/depresję i tak dalej.
Nikt takiemu facetowi nie pomoże bo nie ma jak ¯\_(ツ)_/¯
To samo się tyczy również kobiet.
zabić się przez jakiegoś szlaufa to jakby przyznać jej rację
A co do psa to się nie wypowiem. Może nie
@OstatnieKontoKtoreJuzNieUsune: to troll prawda? Powiedzcie że to troll
Szkoda tylko psa. Pewnie był dobrym burkiem.
Komentarz usunięty przez moderatora
@m_ney: z desperacji. Może dlatego, że gówno mieli całe życie, przez chwilę czuli się szczęśliwi i nagle im to niesprawiedliwie zabrano
I co było dalej? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czekanie na psychologa NFZ to jest PÓŁ ROKU #!$%@?.
PÓŁ ROKU na psychologa.
Psychiatria powinna być traktowana powaznie przy aktualnych sytuacjach jakie dzieją się w Polsce i na świecie. Zdrowie psychiczne to podstawa.
mało tego - jak wyrobiłem się w latach to postanowiłem sobie że sprawię że kazda która mnie zostawi pożałuje tego (nie w sensie zemsty - ale że pójdę do przodu w życiu)
i w wielu przypadkach tak właśnie się stało.
@Norbercikk: juleczki po psychologii są zbyt zajęte instagramem, żeby pracować w zawodzie. Mimo tysięcy absolwentów rocznie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Kilka kwestii. Żeby włączyć live trzeba być użytkownikiem internetu, a dokładniej jakiegoś portalu. Natomiast spora część tej grupy zapewne z
np. kiedyś z koleżanką z akademca się umawiałem na wyjazd autostopowy co czech. I ona na początku fajnie, fajnie a potem publicznie jakieś wrzuty robiła że nie pojedzie bo byśmy spali w jednym namiociie i co bym tam robił (byłem leszczem - dziś bym odpowiedział, że najwyżej byśmy się ruchali, wielkie rzeczy). No to