Aktywne Wpisy
vesper_ +191
W tv zaczęli puszczać reklamy funduszu hipotecznego Familia, który oferuje dożywotnią rentę w zamian za przejęcie twojego mieszkania. Z ciekawości zadzwoniłem i podałem się za 65-latka, który posiada mieszkanie w stolicy województwa o wartości na dzień dzisiejszy 500k. Działa to tak, że przepisuję mieszkanie na własność funduszu (od razu) a w zamian dostaję prawo do mieszkania w nim do śmierci plus comiesięczną wypłatę "renty". Zgadnijcie jaką dożywotnią rentę wyliczyła mi pani po
#p0lka #incel #przegryw #polak #polakicebulaki #blackpill
Niedawno wróciłam z urlopu u @Mamaboss na południu Hiszpanii i jak zwykle, przeżyłam szok kulturowy... Faceci tam to ideały. Co drugi gość wyglądał jak model z insta, więc naprawdę tacy mężczyźni w realnym życiu istnieją i to nie są filtry i jakieś wymysły. Wiadomo, że było też sporo przeciętniaków, ale nawet taki zwykły Hiszpan bił każdego p0lusa na głowę. Oczywiście jak tu wróciłam to mam depresję
Niedawno wróciłam z urlopu u @Mamaboss na południu Hiszpanii i jak zwykle, przeżyłam szok kulturowy... Faceci tam to ideały. Co drugi gość wyglądał jak model z insta, więc naprawdę tacy mężczyźni w realnym życiu istnieją i to nie są filtry i jakieś wymysły. Wiadomo, że było też sporo przeciętniaków, ale nawet taki zwykły Hiszpan bił każdego p0lusa na głowę. Oczywiście jak tu wróciłam to mam depresję
#mecz