Wpis z mikrobloga

Pamiętam to, cipsoft to było gówno i te działania antyboterskie to była tylko przykrywka.
Bo dla nich był większy profit jak były boty więcej ludzi grało i pieniądz się kręcił.

My z kolegami masowo reportowaliśmy boty i wysyłaliśmy do CIPSOFTU filmy jak łapaliśmy typa w trapa i ten się godzinami nie ruszał i 80% tych ludzi bana nie dostało.

Cipsoft chyba banował tylko tych co nie mieli żadnej transakcji na koncie w
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@Herato: ta i aktualizacja bota pewnie dodała funkcje że jak jednego moba tłucze dłużej czasu to przestaje i leci dalej. Co to za problem dodać ile hp mob powinien mieć.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@kodecss: gdy grałem za czasów tibii 7.x to była mocna porażka. Upośledzony system gmów i tego że wystarczyła jeden błędny ban i spadłeś do tutora powodował że ludzie na pozycji GM woleli nie banować wcale niż coś robić, a etatowych GMów było całe 7 osób na kilkadziesiąt światów (°°
  • Odpowiedz
Cipsoft chyba banował tylko tych co nie mieli żadnej transakcji na koncie w realnych pieniążkach.

@kodecss: Potwierdzam zakup premium na minimum miesiąc dawał 100% immunitet.
  • Odpowiedz
spoko, mi usuneli postac ktora kupilem na oficjalnym markecie, bo w poprzednich miesiacach ktos uzywal bota.

@Krolik_doswiadczalny: wg mojej wiedzy to niemożliwe, może battleeye ci wylapalo jakiś false positive? wiem ze byly problemy np jak ktoś grał w CS:GO ze bany leciały xD
  • Odpowiedz