Aktywne Wpisy
KingaM +206
POLSKIE WESELA TO KWINTESENCJA POLACTWA
1. Imprezy w pałacach, gdzie 98% uczestników niedawno miało tylko obesrane gacie, a teraz szlachta w #!$%@?, wesele w pałacu kurłaaaa.
2. Sam wygląd pałacy. Jakieś #!$%@? obrazy zagłoby na suficie (pic rel), na podłodze obsrane płytki z OBI, do tego #!$%@? krzesła obciągnięte jakąś #!$%@?ą, białą tkaniną, pseudo mosiężne żyrandole z żarówkami, które wyglądają jak świece.
3. Wynajmowanie samochodów marek premium albo klasyków żeby przyjechać od
1. Imprezy w pałacach, gdzie 98% uczestników niedawno miało tylko obesrane gacie, a teraz szlachta w #!$%@?, wesele w pałacu kurłaaaa.
2. Sam wygląd pałacy. Jakieś #!$%@? obrazy zagłoby na suficie (pic rel), na podłodze obsrane płytki z OBI, do tego #!$%@? krzesła obciągnięte jakąś #!$%@?ą, białą tkaniną, pseudo mosiężne żyrandole z żarówkami, które wyglądają jak świece.
3. Wynajmowanie samochodów marek premium albo klasyków żeby przyjechać od
fenixs +1143
Chciałbym tylko zaznaczyć że:
- pięknie narysowane czerwone linie i miejsce gdzie można się zatrzymać.
- oczojebne nowe światła sygnalizujące przejazd pociągu
- babeczka hamowała już wcześniej ale coś się styki przepaliły.
I niestety ale przez takich ludzi przejazd kolejowy na grota Roweckiego i na zwycięskien często stoi we Wrocławiu bo rogatki uszkodzone.
#wypadek #kierowcy #bekazpodludzi
@bkwas: wczoraj się tu kłóciłem z jakimś gamoniem, że idiotów z dróg nie wyeliminujemy i zakładanie, że jakiekolwiek modyfikacje tego przejazdu coś dadzą to skrajna głupota. No i mam dowód ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W przypadku kontaktu samochodu z rogatką prawko jazdy wrzucamy do specjalnego kontenera.
Ale raz widziałem podobną sytuację tylko jadąc rowerem, nawet powiedziałbym że rogatka uderzyła słabiej a później już się nie podniosła więc nie widzę za bardzo reguły.
https://gazetawroclawska.pl/przez-takich-ludzi-przejazd-kolejowy-ma-uszkodzone-rogatki-zobacz-co-zrobila-ta-kobieta-wideo/ar/c4-16973699
@Ogau: może hopki wcześniej? ( ͡° ͜ʖ ͡°)