Aktywne Wpisy
Historycznygagatek +131
Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Thiocomaster +33
#zakola #lysienie #minoxidil #finasteryd #dutasteryd #looksmaxing #wlosy
A jedyne co po tym mi mocno rosło to brwi
Sam jestem na topicalu juz ponad 2 lata, najchetniej jakbym mogl sie cofnac w czasie to bym w ogole nie zaczynal, ale teraz sie cykam rzucic bo z opowiesci na reddicie wynika ze odstawka moze spowodowac potezny shedding
Minox w tabletkach w pełnej dawce na serce jest lekiem black-box w USA, a nawet w tabletkach - low dose oral minoxidil, jest na granicy bezpieczeństwa. Mówimy o leku, który planujemy zażywać wiele lat.
Chłop z wykopu był u prof. Lidii Rudnickiej i pytał o picie topical minoxidilu. Screen i link poniżej.
Jeśli
5mg minoxidilu oralnie też nie jest szkodliwe, choć sama teza o tym że w jednym psiknęciu jest 5 a w innym 1 jest już z d--y i żeby to wiedzieć wystarczy znać podstawy chemii roztworów
Wchłania się rzeczywiście szybciej, ale to też nie jest jakieś skrajnie groźne
Czyli twierdzisz, że wystarczy sobie potrząsnąć butelką minoxa i powstaje roztwór jednorodny, pomimo tego że w międzyczasie ulega degradacji i wytrąca się z niego osad?