@PeterGosling: a to nie było tak, że ta książka z podpisem była droższa, gdzieś widziałem wpis mirka, ja w dupie to mam ale afera cały tag zasrała ( ͡°ʖ̯͡°)
Na marginesie dodam że bardzo nie lubię Wolskiego i uważam go za infantylnego szczekacza internetowego, który buduje swoją popularność wybitnie niemerytorycznie na fejmie Bartosiaka.
@Joterini2: @PeterGosling: Autograf był do pierwszych egzemplarzy a nie za dopłatą. Tak w sumie to nawet pierwsze egzemplarze są tańsze bo w cenie jes wysyłka
Nigdy nie rozumiałem w szkole takich osób, po co i dlaczego. W sumie się zawsze zastanawiałem czy to dobrowolna decyzja dziecka, czy po prostu p------i rodzice #szkola #edukacja
niech lepiej udowodni że nie jest tegorocznym maturzystą i że to łóżeczko obok biurka to nie jego
@Joterini2: jeśli tak było to zmienia postać rzeczy. Tzn wciaz nie rozumiem aż takiej skali dramy, ale jak najbardziej jest to wtedy zrozumiałe.
Jeśli tak było to niech ginie tym bardziej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tutaj chyba jeszcze dochodzi jakość druku, papieru, całej oprawy. Mówią, że dno totalne.
Po co drukować grafikę (myśliwce xD) , która w konkretnym wykonaniu wygląda jak rycina z książki do techniki z 1970 roku? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ogólnie masz rację, ale przy skrajnie niskiej jakości produktu, rzuca się to jednak w oczy.
W sedno. 100% racji, podpisuję się pod tym.
Autograf był do pierwszych egzemplarzy a nie za dopłatą. Tak w sumie to nawet pierwsze egzemplarze są tańsze bo w cenie jes wysyłka
@PeterGosling: nie. Od tego, że za te brzydkie podpisy liczył sobie ponad 10 PLN....